• Etäkoulutus
  • Yrittäjät-akatemia

Aamukahvit: Itsensä johtaminen

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Aamukahvitilaisuudessa Yrittäjät-akatemian valmentaja Maarit Halmela haastattelee työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi Nina Lyytistä.

Nina on myös yrittäjä ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Hän on perehtynyt nykyajan ja tulevaisuuden työn, eli aivotyön kuormitustekijöihin kuten tiedonkäsittelynvaatimusten korostumiseen ja hän on myös asiantuntija psyykkisen palautumisen vahvistamisessa. Nina on kirjoittanut kirjan Ole oma pomosi yhdessä Sirpa Pääkkösen kanssa. Kirja on inspiroiva selviytymisopas moderniin työelämään.

Tule kuulemaan mielenkiintoista keskustelua siitä, miten voit tunnistaa ja kehittää omia vahvuuksia, johtaa omaa työtä ja ymmärtää entistä paremmin, millaiset asiat vaikuttavat hyvinvointiin työelämässä. Saat myös vinkkejä siihen, miten tunnistaa kuormittumisen ja mistä saat energiaa. Tilaisuuden lopussa myös osallistujat voivat tehdä kysymyksiä Ninalle.

Linkin osallistumiseen löydät Yrittäjät-akatemian oppimisalustalta, Clanedista. Yrittäjät-akatemian ilmoittautumisen löydät akatemian verkkosivuilta. Akatemiaan ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet Clanediin kirjautumiseen.

Hinta
Maksuon
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Yrittäjät-akatemiaa koskevissa tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä Heidi Jänttiin, heidi.jantti@yrittajat.fi.