Suomen Yrittäjät
  • Etäkoulutus

Canva avuksi työarkeen

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Canva on graafisen suunnittelun työkalu verkossa, joka helpottaa työssäsi niin digi- kuin printtisuunnittelua. Palvelussa projektit kulkee mukana myös puhelimeen ladattavassa sovelluksessa. Tässä koulutuksessa käydään step-by-step läpi Canvan monipuoliset työkalut ja esitellään sen erilaiset käyttömahdollisuudet. Koulutus antaa sinulle tarvittavan opastuksen Canvan käyttöönottoon eli kyseessä on alkeiskurssi.

Koulutuksen sisältöä

  • Canvan esittely
  • Työkalut: tiedostokoko, kuvapankki, fontit, elementit, tiedostojen tallennus
  • Suunnitelmien jakaminen / Tiimit
  • Canva mobiilissa
  • Maksulliset ominaisuudet

Koulutus sopii niin yksinyrittäjille kuin työllistäville yrittäjille ja niille työntekijöille, joille Canva ei vielä ole tuttu työkalu, mutta jotka tarvitsevat työssään helppoa ja nopeaa graafisen suunnittelun työkalua.

Kouluttajana Korinna Saarinen, Social Media Specialist, LM Someco
Korinna on sosiaalisen median asiantuntija, jonka vahvuudet ovat visuaalisissa kokonaisuuksissa sekä orgaanisen näkyvyyden ja vuorovaikutuksen lisäämisessä. Korinnan työnkuvaan kuuluu jatkuva sosiaalisen median julkaisu- ja kehitystyö sekä kouluttaminen. Erityisosaamista häneltä löytyy lisäksi valokuvauksesta ja vaikuttajamarkkinoinnista.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Yrittäjien jäsenille 95 € / hlö, muille 190 € / hlö (hintoihin lisätään alv 24 %)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi