Suomen Yrittäjät
 • Verkkokurssi

Erotu vastuullisuudella

Verkossa
 • Suomen Yrittäjät

Kaipaatko apua yritysvastuun toteuttamiseen yrittäjän arjessa tai ideoita vastuullisuudesta viestimiseen?Tutustu maksuttomaan Erotu vastuullisuudella -verkkokurssiin ja hae vinkit myynnin lisäämiseen ja kilpailussa pärjäämiseen.

Erotu vastuullisuudella -verkkokurssin voit suorittaa sinulle sopivana ajankohtana. Voit suorittaa joko koko kurssin tai sitten vain ne osiot, jotka koet itsellesi tarpeellisiksi.

Kurssin sisältö

 1. Yritysvastuun ABC – mitä, miksi miten?
  Mitä vastuullisuus tarkoittaa, miksi se lisää kannattavuutta, mitä sidosryhmät odottavat ja mistä lähteä liikkeelle? Kouluttajana Anne Vanhala.
 2. Vastuullisen toiminnan varmistaminen yrityksen arjessa
  Miten voi vahvistaa vastuullista toimintaa yrityksen arjessa, kuten hankinnoissa, päätöksenteossa ja markkinoinnissa? Kouluttajana Anne Vanhala.
 3. Sosiaalisen vastuullisuuden vahvistaminen pienyrityksessä
  Mitä sosiaaliseen vastuullisuus tarkoittaa ja mikä on sen merkitys yrityksen maineen ja menestyksen kannalta? Kouluttajana Niina Ratsula.
 4. Ympäristövastuu ja sen kehittäminen pienyrityksessä
  Mikä on yrittäjän rooli ja millaisia käytännön tekoja pienyrityksen ympäristötyö sisältää? Kouluttajana Niina Ratsula.
 5. Kannattavaa liiketoimintaa vastuullisella taloudenhoidolla
  Mitä yrityksen numerot kertovat, kuinka tunnistaa kannattavat liiketoiminta-alueet, miten hinnoitella oikein ja millaisia rahoitusratkaisuja on tarjolla? Kouluttajana Tytti Saarinen.
 6. Lisää näkyvyyttä ja myyntiä vastuullisuusviestinnän kautta
  Mitä ja miten yrityksen vastuullisuudesta voi viestiä ja miksi siitä viestiminen on tarpeellista? Kouluttajana Riikka Rantakari.

Kurssi osiot sisältävät lyhyitä videoita ja napakoita tekstejä alan asiantuntijayrittäjien toteuttamana. Yhden osion kesto on noin 60 minuuttia. Kunkin osion lopussa on kysymyksiä, joiden avulla voita testata oppimaasi. Jos suoritat kurssin kokonaisuudessaan, saat halutessasi digitaalisen osaamismerkin.

Kurssi on osallistujalle maksuton, sen tuottamista rahoittaa TYÖ2030-ohjelma. Kannattavan liiketoiminnan osion rahoittaa työ- ja elinkeinoministeriö.

Saat viikon sisällä ilmoittautumisesta tunnukset oppimisalustalle, jolla kurssi suoritetaan. Tunnukset ovat voimassa kolme kuukautta niiden saamisesta.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Lisätietoja verkkokurssista saat sähköpostitse akatemia@yrittajat.fi

Tietosuoja-asioissa sinua auttaa Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi