Suomen Yrittäjät
  • Etäkoulutus

Esihenkilö – Ota haastavat tilanteet haltuun

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Miksi koemme haastavat johtamistilanteet haastavina? Kuinka siitäkin huolimatta voimme tarttua niihin rohkeasti, kannustavasti ja arvostavalla asenteella?

Tästä koulutuksesta osallistujat saavat käytännön työkaluja haastavien tilanteiden käsittelyyn. Puhumme tyypillisistä johtamisen pulmatilanteista kuten työpaikan ristiriidat ja muutostilanteet ja tilanteet joissa esihenkilön on vastuullista antaa rakentavaa palautetta. Käymme läpi mihin näissä tilanteissa on hyvä kiinnittää huomiota ja esitämme malleja kuinka toimia.

Koulutuksen sisältöä:

  • Millaisia haastavia tilanteita esihenkilö voi työssään kohdata
  • Neljä yksilöllistä tapaa reagoida stressiä aiheuttaviin tilanteisiin
  • Kuinka voit toimia vastuullisesti haasteistakin huolimatta
  • Mitä on hyvä huomioida kriisitilanteissa, muutoksessa ja kun on vastuullista antaa rakentavaa palautetta
  • Miten voit edelleen kehittää haastavien tilanteiden käsittelyn taitojasi

Kouluttajana ratkaisukeskeinen coach, eMBA, lyhytterapeutti Mikko Elomaa, Tuletko kuulluksi –Tiimi
Mikko Elomaalla on kolmenkymmenen vuoden johtamiskokemus eri kokoisista yrityksistä. Hän on toiminut yrittäjänä ja useamman pk-yrityksen hallituksen jäsenenä. Mikko on vannoutunut valmentavan johtamisen puolestapuhuja. Tällä hetkellä hän valmentaa työyhteisöjä ja esihenkilöitä erityisesti vuorovaikutukseen ja työilmapiiriin liittyvissä kysymyksissä. 

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Yrittäjien jäsenille 95 € / hlö, muille 190 € / hlö (hintoihin lisätään alv 24 %)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi