Suomen Yrittäjät
 • Verkkokurssi
 • Yrittäjät-akatemia

Kasvata myyntiä digillä

Verkossa
 • Suomen Yrittäjät

Oletko miettinyt, miten omia verkkosivuja voisi parantaa asiakaslähtöisemmiksi? Tai kuinka varmistat yrityksesi tietoturvan? Tutustu maksuttomaan Kasvata myyntiä digillä -verkkokurssiin ja hae vinkit myynnin lisäämiseen ja kilpailussa pärjäämiseen.

Kasvata myyntiä digillä -verkkokurssin voit suorittaa sinulle sopivana ajankohtana. Kurssi sisältää lyhyitä videoita ja napakoita tekstejä alan asiantuntijayrittäjien toteuttamana. Yhden osion kesto on noin 60 minuuttia. Kunkin osion lopussa on kysymyksiä, joiden avulla voita testata oppimaasi. Jos suoritat minikurssin kokonaisuudessaan, saat halutessasi digitaalisen osaamismerkin.

Kurssin sisällöt on suunniteltu vastaamaan yrittäjien ajankohtaisia ja tulevaisuuden tarpeita. Oppeja voit hyödyntää yritystoiminnassasi saman tien.

Kurssin osiot

 1. Kilpailuetua digitalisaatiosta – oman suunnan ja mahdollisuuksien löytäminen
  Onko myyntiä lisäävät digiaskeleesi oikeansuuntaisia ja oletko tunnistanut digitalisaation tuomat mahdollisuudet liiketoiminnallesi? Kouluttajana Jari Haapanen.
 2. Yrittäjän tietoturva
  Miten lisäät mobiililaitteiden tietoturvaa, väistät huijausyritykset ja varmistat kokonaisvaltaisen tietoturvan? Kouluttajana Petteri Järvinen.
 3. Lisää myyntiä asiakaslähtöisillä ja löydettävillä verkkosivuilla
  Kuinka saat lisää kävijöitä verkkosivuillesi, kuinka kävijöistä saadaan ostajia ja miten verkkosivujen analytiikkaa voi hyödyntää? Kouluttajana Antti Koskinen.
 4. Lisää näkyvyyttä ja myyntiä somemarkkinoinnin avulla
  Kuinka voit toteuttaa suunnitelmallista ja tuloksellista somemarkkinointia osana yrittäjän kiireistä arkea? Kouluttajana Minttu Lampinen.
 5. Lisää myyntiä digitaalisia palveluita kehittämällä
  Kuinka voit luoda uusia digitaalisten palveluita sekä hinnoitella, tuotteistaa ja markkinoida niitä? Kouluttajana Ollis Leppänen.

Kurssi on osallistujalle maksuton, sen tuottamista rahoittaa TYÖ2030-ohjelma.

Saat viikon sisällä ilmoittautumisesta tunnukset oppimisalustalle, jolla kurssi suoritetaan. Tunnukset ovat voimassa kolme kuukautta niiden saamisesta.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Lisätietoja verkkokurssista saat sähköpostitse akatemia@yrittajat.fi

Tietosuoja-asioissa sinua auttaa Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi