Suomen Yrittäjät
Nainen sohvalla
  • Etäkoulutus

LinkedIn yrittäjän haltuun

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Jokainen yrittäjä tarvitsee sosiaalisen median voimaa, asiakkaan ollessa itsenäinen ja digitaalinen ostaja. Kun ammatillinen läsnäolo tapahtuu relevanteissa kanavissa ja johdonmukaisella laadukkaalla tekemisellä, saadaan myös liidejä ja valjastetaan verkostoa suosittelijoiksi. Tämän koulutuksen opeilla kasvatat verkostoasi ja näkyvyyttäsi!

Koulutuksen jälkeen

  • Ymmärrät, miksi juuri LinkedIn on hyvä työkalu yrittäjälle ja miten aloitat alustan ammattikäytön
  • Taklaat yleiset LinkedInissä menestymisen esteet
  • Opit optimoimaan profiilin liidimagneetiksi
  • Saat käytännön ohjeet verkoston ja näkyvyyden kasvattamiseen
  • Tiedät, mistä aloitat asiantuntijabrändisi kirkastamisen ja tunnettuutesi kasvattamisen
  • Pääset eroon postaus-pelosta!

Kouluttajana Social selling- ja ajatusjohtajuus valmentaja, puhuja, kirjailija, yrittäjä ja perustaja Oona Kankkunen, Network & Growth
Oona puhuu intohimoisesti modernin myynnin ja markkinoinnin teemoista ja sekä haluaa muuttaa maailmaa vaikutuksellaan – missionaan sosiaalisempi myynti ja näkemyksellisempi viestintä. Oonan ammattisydän sykkii myynnin kehittämiselle ja myyjien arvostuksen nostamiselle Suomessa sekä myynnin ja markkinoinnin yhteistyön parantamiselle yrityksissä.

Inspiroivien luentojen ja puheenvuorojen lisäksi Oona vetää työkseen yrittäjänä Network & Growthilla moderneja sosiaalisen myynnin ja ajatusjohtajuuden valmennuksia, osallistavia strategisia myynnin ja markkinoinnin työpajoja sekä toimii mentorina yrittäjille ja advisorina yrityksille. Hänet tunnetaan myös aktiivisena verkostoitujana, verkostoitumistapahtumien #linkedinafterworkhelsinki perustajana sekä ammattimaisena tapahtumien juontajana.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Yrittäjien jäsenille 95 € / hlö, muille 190 € / hlö (hintoihin lisätään alv 24 %)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi