• Etäkoulutus

Onnistunut kehityskeskustelu

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Käytkö työpaikalla erilaisia kehitys-, valmennus- tai tavoitekeskusteluita? Haluatko kehittyä niiden vetäjänä? Kaipaatko vinkkejä ja työkaluja onnistuneeseen vuorovaikutukseen erilaisissa työpaikalla käytävissä keskusteluissa?

Päähuomio tässä koulutuksessa on kehittymisessä vakuuttavaksi esimieheksi keskustelujen vetäjänä, henkilökohtaisten vuorovaikutustaitojen vahvistaminen ja rohkeuden lisääminen vakuuttavuutta vaativissa haasteellisissa tilanteissa.

Koulutuksen sisältöä

  • Taitavan esimiehen vuorovaikutus keskusteluissa
  • Kuuntelemisen ja puhumisen taito
  • Keskusteluihin valmistautuminen
  • Erilaisuuden hyväksyminen, ennakointi ja sitoutuminen osana työtäni
  • Vahvuuteni ja kehityskohteeni

Koulutuksesta saat mukaasi käytännön työkaluja onnistuneen kehitys/tavoitekeskustelun vetämiseen sekä tunnistat itsellesi toimivimmat viestintä- ja vuorovaikutustyylit vetää keskusteluja. Vahvistat käsitystäsi omista vahvuuksistasi ja niiden hyödyntämisestä sekä opit tunnistamaan henkilökohtaisia kehityskohteitasi ja uskallat tarttua niiden kehittämiseen.

Koulutus sopii kaikille, joiden työkuvaan kuuluu käydä erilaisia kehitys-, valmennus- tai tavoitekeskusteluita.

Kouluttajana viestintävalmentaja, psykologi, psykoterapeutti, perheterapeutti Essi Juvakka, Essive Oy
Essi Juvakka on tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille sekä ammattiliitoille ja ministeriöille. Tehnyt myös ristiriitatilanteiden selvittelyä ja sovittelua ja antanut yksityisvalmennusta, työnohjausta ja coachingia lähes 25 vuoden ajan. Essin koulutuksissa ja valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.

Varaa paikkasi viimeistään 3.2.2022.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Jäsenille 85 € + alv 24 % / hlö, ei-jäsenille 170 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi