• Etäkoulutus

Taitava palautteenanto ja puheeksiotto

Verkossa

Suomen Yrittäjät

Pidätkö erilaisia palautekeskusteluita? Onko työssäsi tilanteita, joissa pitäisi puuttua työsuoritukseen? Tuntuuko, että erilaiset palautteenanto ja puheeksiotto -tilanteet ovat haastavia ja kaipaisit niihin apua erityisesti vuorovaikutuksen onnistumiseen? Tässä koulutuksessa pohditaan juuri näitä teemoja.

Koulutuksen päähuomio on palautteen annon, varhaisen välittämisen ja puheeksi ottamisen taidoissa mm. sairauspoissaolojen ja työn vaatimusten tavoittamisessa, erilaisten ihmisten oikeanlaisessa huomioimisessa sekä taitavassa vuorovaikutuksessa haasteellisissakin tilanteissa.

Koulutuksesta saat konkreettisia ja käytännönläheisiä työkaluja palautteenanto- ja puheeksiottotilanteisiin. Vuorovaikutustaitosi parantuvat ja rohkeutesi lisääntyy haasteellisissa puheeksiottotilanteissa ja työyhteisössä. Opit tunnistamaan ja hallitsemaan omia tunnetilojasi haastavissa tilanteissa. Löydät henkilökohtaiset vahvuutesi ja konkreettiset kehityskohteesi palautteenanto-, puheeksiotto- ja puuttumistilanteissa.

Koulutuksen sisältöä

  • Taitava palautteen anto ja puheeksi otto
  • Miten saat parhaan kontaktin ja viestisi perille sekä löydät oikean kanavan
  • Näin kuuntelen ja taltutan hankalan ihmisen
  • Riittämättömyyden ja suuttumuksen tunteet
  • Vahvuuteni ja kehityskohteeni

Koulutus sopii kaikille esihenkilöille, projektipäälliköille ja henkilöstöhallinnossa työskenteleville, jotka antavat työssään palautetta tai ovat asemassa, jossa varhaisen puuttumisen ja puheeksioton tilanteet voivat tulla vastaan. Mukaasi saat kattavan työkalupakin palautteenanto- ja puheeksiottotilanteisiin.

Kouluttajana viestintävalmentaja, psykologi, psykoterapeutti, perheterapeutti Essi Juvakka, Essive Oy
Essi Juvakka on tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille sekä ammattiliitoille ja ministeriöille. Tehnyt myös ristiriitatilanteiden selvittelyä ja sovittelua ja antanut yksityisvalmennusta, työnohjausta ja coachingia lähes 25 vuoden ajan. Essin koulutuksissa ja valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Jäsenille 85 € + alv 24 % / hlö, ei-jäsenille 170 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi