• Koulutukset ja seminaarit

YOM koulutus Kuopio: Ihmisten johtaminen numeroiden avulla (digikäyttäjä)

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Yrittäjä, tunne numerosi! Sillä sitä saat, mitä mittaat! Menestyksen salaisuus on, onnistunut tavoitteiden asettaminen ja niiden toteuttamisen mittaaminen. Johtamisessa myös numerot ovat tärkeitä. Valmennuksessa opit johtamaan ihmisiä numeroiden avulla ja perehdyt keskeisiin digitaalisiin johtamisen ratkaisuihin.

Valmennuksessa opitaan yhteistoiminnallisesti tunnistamaan yrityksen johtamisen keskeiset numerot ja tarkastellaan niitä digitaalisten alustojen sekä digitaalisen johtamisen työkalujen kautta. Lisäksi pohditaan motivoivaa tavoitteiden asettamista sekä niiden mittarointia. Numeroiden avulla johtamista avataan myös budjetoinnin, investointien ja yrityksen rahaprosessin kautta.

Koulutuksen sisältö:
– Tunne lukusi ja digitaaliset työkalusi!
– Tavoitteiden asettaminen ja mittareiden virittäminen sekä työkalujen käyttö
– Mistä raha tulee ja minne raha menee?
– Missä tulos tehdään?
– Numerot eivät motivoi ketään vai motivoiko?
– Yrittäjän omat numerot: tehokas ja tuloksellinen ajankäyttö, suunnitelmallisuus elämäntapana.

Valmennuksen jälkeen osallistuja tunnistaa oman liiketoimintansa kannalta mahdollisuudet mittaamisen digitalisointiin sekä keskeisten digitaalisten työkalujen ja alustojen käyttöön. Osallistuja tuntee tunnusluvut ja niiden yhteyden yrityksen strategian toteutukseen sekä hyvään ihmisten johtamiseen. Yrittäjälle on syntynyt valmiudet ryhtyä kokeilemaan rohkeaa tavoitteen asettelua ja niiden mittarointia sekä mittaroinnin avulla johtamista. Valmennuksessa Yrittäjä havahtuu omien henkilökohtaisien Yrittäjätoiminnan mittareiden ja suunnitelmallisuuden merkitykseen osana hyvää elämää ja yrityksen menestystä.

Valmennus sopii kaikille yrittäjille. Erityisen hyödyllinen valmennus on jo työllistäville yrittäjille.

AIKA JA PAIKKA: LÄHIKOULUTUS KUOPIOSSA TO 9.12.2021 KLO 9:00-16:00, TARKEMPI OSOITE ILMOITETAAN PIAN

ILMOTTAUTUMISET: 1.12.2021 MENNESSÄ: bit.ly/johtamisennumerot

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: Jari Haapaniemi, Intotalo Oy, jari.haapaniemi@intotalo.com , puh. 040 833 2835

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Jari Haapaniemi, Intotalo Oy, jari.haapaniemi@intotalo.com , puh. 040 833 2835 tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai niko.knuutinen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Kuopio, tarkempi osoite ilmoitetaan pian