Suomen Yrittäjät
Kädet ja tietokone
  • Etäkoulutus
  • Yrittäjät-akatemia

Yrittäjät-akatemian aamukahvit: Yrittäjän Judostrategia

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Kuinka päihittää isommatkin kilpailijat asiakasarvon luomisessa yhteistyöllä ja tekniikalla (data, analytiikka, älyteknologiat)? Tässä tilaisuudessa käydään läpi tätä kysymystä valmentajan johdolla, harjoitteiden kautta ja keskustellen.

Intro

  • Muuttunut kilpailu- ja markkinatilanne, sen tuomat haasteet ja mahdollisuudet yrittäjille
  • Uudet datan, analytiikan ja älyn hyödyntämismahdollisuudet

Harjoitteet

Tuotteen tai palvelun asiakkaalle luoman arvon moninkertaistaminen yhteistyön, yhteisten rajapintojen, alustan tai datan jakamisen kautta:

  • Esimerkki & harjoite
  • Case harjoite 
  • Omaan liiketoimintaan soveltaen, vertaiskeskustelulla sparraten

Osallistumiseen ei edellytä aiempaa teknistä tms. osaamista –avoimuus uusille ideoille ja tekniikan & yhteistyön hyödyntämiselle toiminnassa riittää.

Kouluttajana toimii Jonni Junkkari (KTM, M. Sc. (WU), MIM). Hän on työskennellyt yli 12 vuotta vaativissa liiketoimintastrategiaan, liiketoiminnan kehittämiseen ja digitaaliseen liiketoimintaan liittyvissä tehtävissä Monitor Groupissa, Vaisalassa, Deloittella ja kahdessa startup-yrityksessä.

Aalto Executive Education:illa Jonni johtaa oivalluttavien ja palkitsevien ammatillisten ja johtamisen kehittämisen ohjelmia. Hän vastaa mm. data & analytiikan, markkinoinnin ja myynnin koulutusohjelmista kuten syksyllä alkavista Analytiikka ja datastrategiat, Python, Avainasiakkuus ja Digiajan markkinointi valmennuksista, joihin osa harjoitteista perustuu.

Ohjeet ilmoittautumiseen löydät Yrittäjät-akatemian oppimisalustalta (Clanedista). Jos et ole vielä ilmoittautunut opiskelijaksi Yrittäjät-akatemiaan, löydät ilmoittautumisen akatemian verkkosivuilta. Akatemiaan ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet oppimisalustalle kirjautumiseen.

Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Yrittäjät-akatemiaa koskevissa tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä Heidi Jänttiin, heidi.jantti@yrittajat.fi.