Etsi

Tiedote

Yrittäjä, voit kehittää työnantajakuvaasi osallistumalla Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjaan

Suomen Yrittäjät on jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kahdeksatta kertaa järjestävä kampanja haastaa työnantajat tarjoamaan myönteisiä kesätyökokemuksia nuorille.

Työnantajille kesätyö on oiva tilaisuus tehdä hyvä ensivaikutelma tulevaisuuden työntekijöihin. Hoitamalla kesätyöasiat vastuullisesti työnantaja voi varmistaa vetovoimansa, kun kilpailu osaavasta työvoimasta kiristyy. Yli 90 prosenttia vastuullisissa kesätyöpaikoissa työskennelleistä nuorista haluaisi jatkaa samalla työnantajalla myös tulevaisuudessa.

Kampanjassa mukanaolo on näkyvä ja edullinen tapa rakentaa vetovoimaista ja vastuullista työnantajakuvaa. Etuna yrittäjä saa muassa oikeuden ilmoittaa organisaatin kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla.

Myös suuri yleisö odottaa työnantajilta vastuullisia tekoja. Kampanjassa mukana olo on työnantajalle mahdollisuus kantaa vastuunsa nuorista – ja kertoa siitä.

Nuorille Vastuullinen kesäduuni -logo on lupaus onnistuneesta kesätyökokemuksesta, joka luo myönteistä kuvaa työelämästä. Kampanjasivusto tarjoaa kesätyönhakijoille myös vinkkejä ja tukea kesätyön löytämiseen ja hakemiseen.

Suomen Yrittäjät kannustaa osallistumaan kampanjaan

Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta hyötyvät myös pienet yritykset. Siksi Suomen Yrittäjät ry on yksi kampanjan asiantuntijakumppaneista ja on neuvotellut alle kymmenen henkilön mikroyrityksille hyvin edullisen 20 euron kampanjamaksun. 

Tämän vuoden kampanjassa on tällä hetkellä mukana jo ennätykselliset 422 työnantajaa. Kampanjan tavoitteena on tarjota yli 60 000 vastuullista kesätyöpaikkaa 14 - 29-vuotiaille ensi kesänä.

Viime vuonna kampanjaan osallistui 371 työnantajaa. Yhdessä he tarjosivat nuorille yli 55 000 vastuullista kesätyöpaikkaa.

Osallistumisen hyötyjä yrittäjälle:

  • Pääsee kehittämään kesätyöprosesseja ja esimiestyötä tutkimustiedon ja nuorten omien kesätyökokemusten pohjalta sekä työnantajien yhteisissä, maksuttomissa seminaareissa.
  • Kampanja tarjoaa näkyvyyden kesaduuni.org-sivustolla ja somessa sekä mahdollisuuden ilmoittaa organisaatiosi kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla.
  • Vastuullinen kesäduuni -logo sekä kampanjamateriaalit käyttöön. 
  • Pääsee osallistumaan Vastuullinen kesäduuni 2018 -kilpailuun, jossa palkitaan parhaat kesätyönantajat.

Ilmoittaudu kampanjaan osoitteessa www.kesaduuni.org/ilmoittaudu.

 

Lisätietoa

www.kesaduuni.org

Suomen Yrittäjät on jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa
TAT