Etsi

Emergency banner

Tiedote

365 päivässä pörssiin! Suomen Yrittäjät auttaa yrityksiä listautumaan

Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkosto järjestää valmennus- ja kehitysohjelman, jonka tavoitteena on luoda valmiuksia pk-yritysten listautumiseen Nasdaq First North -markkinapaikalle. 

Kasvuyrittäjäverkoston ohjelma on tarkoitettu yritysten omistajille ja yrittäjille, jotka näkevät hyödyllisenä luoda yrityksensä osakkeelle likviditeetti ja markkina-arvo listaamalla yritys First North markkinapaikalla Nasdaq Helsinkiin.

–  Toteutamme vuoden mittaisen valmennus- ja kehitysohjelman. Sen avulla pk-yritykset voivat nostaa listautumisvalmiuksiaan 365 päivässä siten, että yritykset olisivat valmiimpia listautumaan Nasdaq First North -markkinapaikalle, Suomen Yrittäjien verkostopäällikkö Aicha Manai kertoo. 

Listautumisesta hyötyä pk-yritykselle

Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkoston puheenjohtaja Petri Roininen kertoo, että listautumisesta voi olla hyötyä pk-yritykselle esimerkiksi siinä, että brändi tulee tunnetummaksi ja sen luotettavuus vahvistuu. Se helpottaa myös omistajanvaihdosta. 

– Myös kasvun, investointien, yritysostojen, t&k-toiminnan, yritysjärjestelyiden rahoitus on helpompaa listautuneelle yritykselle. 

Suomessa First North -markkinapaikalla on nyt 25 yhtiötä.  

– Se voi olla myös välietappi kohti pörssilistaa, Roininen huomauttaa. 

Lisätietoja
verkostopäällikkö Aicha Manai, Suomen Yrittäjät, puh 044-555 3220 tai
kasvuyrittäjäverkoston puheenjohtaja Petri Roininen, Investors House Oyj, puh 040 761 9669 tai .