Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tiedote

Sata päivää Yrittäjäpäiviin

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät järjestetään lokakuussa Jyväskylässä. Suureen yrittäjätapahtumaan odotetaan paikalle 1500 kävijää.

Jyväskylän Paviljongissa järjestettävä tapahtuma käynnistyy perjantaina 16. lokakuuta bisnesseminaarilla. Yrittäjäpäiviin on nyt sata päivää aikaa.

– Päivät keskittyvät koronasta toipumiseen, hyvinvointiin ja yrittäjien väliseen vertaistukeen. Voimaannuttavia ja hyödyllisiä kohtaamisia on siis luvassa. Virallinen teema päivällä on Lisää löylyä, Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski kertoo.

Yrittäjäpäivillä pidetään myös yrittäjäjärjestön liittokokous, jossa valitaan Suomen Yrittäjien uusi puheenjohtaja. Lisäksi juhlavassa iltagaalassa jaetaan aina myös vuosittaiset yrittäjäpalkinnot. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö kertoi Twitterissä jo maaliskuussa aikovansa päiville mukaan.

”Epävarmuuden varjo väistymässä”

– Olemme iloisia, että epävarmuuden varjo on väistymässä, ja Yrittäjäpäivät päästään järjestämään – se on näinä päivinä ihan uutinen. Toki noudatamme tapahtuman suhteen kaikkia viranomaisten määräyksiä ja ohjeita, kertoo Suomen Yrittäjien Sypoint Oy:n toimitusjohtaja Taru Jussila.

Koronatilanteen odotetaan vaikuttavan tapahtumien järjestämiseen vielä syksylläkin.

– Jyväskylän Paviljongin tilat ovat isot, joten turvavälit voidaan miettiä tarkasti. Lisäksi ravintola toteuttaa ruokatarjoilun niin, että se on turvallista. Jos syksyllä tulee lisää rajoituksia, ne otetaan huomioon. Käsienpesu ja desinfiointiasiat pidetään luonnollisesti kunnossa, sanoo Sanna-Mari Jyräkoski.

Yrittäjäpäiville on tällä hetkellä reilut 500 ilmoittautunutta.

Tapahtuman verkkosivut: yrittajat.fi/yrittajapaivat

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski, Keski-Suomen Yrittäjät, , 050 563 7780

toimitusjohtaja Taru Jussila, Suomen Yrittäjät Sypoint Oy, , 0400 510 853