Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tiedote

Neuvotko työssäsi yrittäjiä? – Tietoa talous- ja maksuvaikeuksien helpottamisesta

Miten auttaa yrittäjää talous- ja maksuvaikeuksissa? Mitä palveluita on olemassa? Näitä teemoja nostetaan esillä keväällä jatkuvissa Early Warning Suomi -webinaareissa.

Early Warning Suomi -webinaarit järjestetään kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 12–13.30. Webinaarit on suunnattu yritysneuvojille, elinkeinoasiantuntijoille, talousapuneuvojille, yrityskummeille ja muille pienyrittäjän neuvonnan eturintamassa oleville asiantuntijoille. Webinaarien järjestämisestä vastaa Suomen Yrittäjät yhteistyössä Työ- ja elinkeinohallinnon asiakaspalvelukeskuksen kanssa.

Kevätkauden ohjelmassa:

20.1. Talousvaikeuksien varhainen tunnistaminen – Miten tavoittaa yrittäjät?

17.2. Missä mennään maksukyvyttömyys- ja konkurssilainsäädännön osalta? 

17.3. Yrittäjän uusi alku – Uhkat ja mahdollisuudet?

21.4. Yrittäjän sosiaaliturva Lisää tietoa ja ilmoittautuminen

19.5. Yrityksen lopettaminen ja hallittu konkurssi Ilmoittaudu tästä

16.6. Yrittäjän talousapu –palvelun sisältö, viestintä ja kumppanit Ilmoittautu tästä

Aiemmat webinaarit

Menneiden webinaarien tallenteet ovat katsottavissa täältä. Tallennekirjaston salasana on earlywarningtallenteet2020

Löydät linkin kunkin koulutuksen materiaalin lataamisen tallenteen yhteydestä. Tallenteista löytyvät vuoden 2020 ja vuoden 2021 aikana toteuteutut webinaarit.

Early Warning -toimintamalli

Myös Early Warning Suomi -toimintamallin eli yrittäjän talousneuvontapalvelun rakentuminen jatkuu. Webinaareissa kuulee työn etenemisestä ja voi osallistua palvelun kehittämiseen.

Tarkoitus on synnyttää alueellisesti kattava ja tietyt minimipalvelut sisältävä palveluverkosto, joka starttaa keväällä 2021. Palvelun avulla talous- ja maksuvaikeuksista kärsivä yrittäjä saa riippumattoman, luottamuksellisen ja maksuttoman tuen tilanteensa ratkaisemiseen.

Lisätietoa webinaareista ja yrittäjän talousneuvonnasta antaa mielelläänprojektipäällikkö Hanna Tarvainen p. 0407511166 tai