Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hymy Uusimaa II -hanke

Yrittäjyys
Kaikki alkoi mielenkiinnosta ja intohimosta teetä kohtaan. 40 vuodessa teetalo Nordqvistista on kasvanut arvostettu suomalainen teealan toimija, joka tavoittelee aktiivisesti kansainvälistä kasvua. Seuraavien kymmenen vuoden kuluessa viennin toivotaan kattavan jo puolet yrityksen liikevaihdosta.
Yrittäjyys
Pois tieltä, mummot ja männynkävyt!  mietti Paavo Hyrkkö yritystä perustaessaan. Moottorin pärinä ja maastoajo mielletään miesten touhuksi, mutta Offroad-elämyksiä Lohjan kupeessa tarjoavan Hyrkön mielestä tieltä poistuminen ja itsensä ylittäminen tekee hyvää sukupuolesta ja iästä riippumatta kaikille -  kunhan vain puitteet ovat kunnossa. 
Yrittäjyys
Premarin Oy Ab satsar 1,1 miljoner euro för att vara miljövänligare, effektivare och kunna erbjuda kunderna bättre service. NTM-centralens investeringsstöd har gjort satsningen lättare.
Yrittäjyys
Paloauton korien korjaamisesta alkunsa vuonna 1979 saanut yritys on käynyt läpi jo kaksi sukupolvenvaihdosta. Manuel ja Samuel Peltonen vetävät nuorina yrittäjinä Suomi-Tikasta, joka hakee kasvua investoinneista ja viennistä. Näissä projekteissa apuna ovat olleet ELY-keskuksen tuet.
Yrittäjyys
– Toimintaympäristöön tutustuminen auttaa. Kannattaa myös varautua siihen, että iltaisin ja talvella maalla on hiljaista. Toisaalta verenpaine laskee, kun yleinen hälinä puuttuu, ja rahaa säästyy, kun ei ole paikkoja, joissa kuluttaa. Elämä voi olla hyvin yksinkertaista, Strömfors Bed & Bistron yrittäjät Jukka Liponkoski ja Hilkka Koskenranta vinkkaavat maaseudulla yrittämistä harkitseville.