Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yksinyrittäjät

Yksinyrittäjien sivusto –yksinyrittäjän työkalupakki

Tällä hetkellä yksinyrittäjiä on jo reilusti yli puolet Uudenmaan Yrittäjien jäsenistä. Yksinyrittäjien määrä on lisääntynyt voimakkaasti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Samanaikaisesti yksinyrittäjien merkitys koko yhteiskunnalle on kasvanut. Suomen Yrittäjät on avannut oman sivuston yksinyrittäjien tueksi, verkostoitumisen avuksi ja vertaistuen väyläksi.

Sivustolle on koottu kattava tietopaketti erityisesti yksinyrittäjien arkea koskettavista asioista. Sivustolla on myös tapahtumakalenteri, josta voi poimia mielenkiintoisimmat ja hyödyllisimmät tapahtumat. Tärkeää vertaistukea tarjoavat blogit sekä Yrityshaku Synergia. Kannustamme aktiivisuuteen myös sosiaalisessa mediassa. Suomen Yrittäjät poimii #yksinyrittäjät-keskustelun Twitteristä ja Instagramista.

Siirry yksinyrittäjien sivustolle tästä https://www.yrittajat.fi/yrittajat/yksinyrittajat

Uudenmaan Yrittäjien yksinyrittäjävaliokunta

Yksinyrittäjävaliokunnan tavoitteena on mm. kehittää ja selkeyttää yksinyrittäjien toimintaedellytyksiä, edesauttaa yksinyrittäjien verkostoitumista Uudenmaan Yrittäjien toimialueella, sekä tunnistaa ja nostaa keskusteluun yksinyrittäjien toimintaedellytyksiin liittyviä epäkohtia.

Yksinyrittäjävaliokunnan puheenjohtajana toimii Mari Ståhls (Loviisa) ja jäseninä Pekka Karjalainen (Mäntsälä),  Sari Husa (Kellokoski), Rita Sohlman (Tuusula), Arja Liisa Uusi-Simola (Askola), Markku Alanko (Nurmijärvi), Gunilla Söderholm (Porvoo) ja Kaisa Randström (Siuntio).