Etsi

Julkiset hankinnat

Edistämme pk-yritysten edellytyksiä osallistua julkisiin hankintoihin

Vuonna 2017 voimaan tulleen hankintalain keskeisenä uudistuksena on tavoite parantaa pienten ja keskisuurten yritysten markkinoille pääsyä. Tarjoamme yrityksille maksutonta hankintaneuvontaa ja koulutusta, sekä maksullisena jäsenetuna sähköisen hankintavahtipalvelun edulliseen jäsenhintaan.

Suomen Yrittäjien hankintaopas

Suomen Yrittäjät on syksyllä 2019 julkaissut oppaan Yritykselle bisnestä hankinnoista.

Tämä opas on tarkoitettu yrittäjälle ja yritykselle, joka on kiinnostunut käymään kauppaa julkisenpuolen kanssa. Opas auttaa yrittäjän alkuun, kertoo perusasiat ja antaa vinkit tarjouspyynnön jättämiseksi.

Opas sopii hyvin sellaiselle yrittäjälle, joka ei ole vielä tarjonnut julkiselle puolelle. Se myös soveltuu kenelle tahansa pk-yritykselle julkisten hankintojen käsikirjaksi. Lataa opas täältä.

Uudenmaan Yrittäjien hankintaneuvoja

Uudenmaan Yrittäjien hankintaneuvoja Sanna Meronen-Vilenius antaa perusneuvontaa hankinnoista yrittäjille, käy keskustelua hankintayksiköiden kanssa ja saattaa eri tahoja yhteen. Hankintaneuvojan toiminta on osa valtakunnallista hankintaneuvonnan pilotointia.

Ota yhteyttä!
Sanna Meronen-Vilenius
puh. 050 567 9233


 

 

Mercell hankintavahtipalvelu jäsenetuhintaan

Hankintavahti on julkisten hankintojen asiantuntijan, Mercell:n www.mercell.fi sähköinen palvelu, jonka avulla saat yrittäjänä tietoosi kiinnostavat tarjouspyynnöt ja muuta toimialasi markkinatietoa. Palvelu koostuu sähköpostiuutiskirjeestä sekä tiedoista hankintatietokannassa.

Palvelun tarkoituksena on varmistaa, että saat yrittäjänä oikeaa tietoa oikeaan aikaan ja auttaa sinua tarjouksen laatimisessa ja markkinoiden tuntemisessa.

Palvelun hinta UY:n jäsenelle on 19,50€/kk (norm. 29€) + alv. Sopimus on voimassa 12kk. Ensimmäinen maksu laskutetaan kuukauden kuluttua palvelun käytön aloittamisesta.

Kokeile hankintavahtia viikon ajan maksutta: https://www.mercell.com/fi-fi/hankinta/62863050/hankintavahti.aspx

 

Miten otan hankintavahdin käyttööni?

Saat hankintavahtipalvelun käyttöösi jäsenetuhintaan hankintaneuvojan kautta (Sanna Meronen-Vilenius). Hankintavahtitilauksen saatuaan Mercell luo yhdessä kanssasi yrityksellesi tarkoituksenmukaisen hakuprofiilin ja käy läpi palvelun käytön.

Otettuasi palvelun käyttöösi, voit muokata tietojasi, täsmentää hakuprofiiliasi, ja selata hankintatietokantaa tai ostajien yhteystietoja. Palvelussa voit hakea tietoa kotimaan lisäksi myös lähimarkkinoilta (Pohjoismaat, Baltia) ja seurata kilpailijoita.

Kysy lisää tai tilaa palvelu käyttöösi:
Sanna Meronen-Vilenius
puh. 050 567 9233
 

 

Hankintalain kysely 2017

Uudenmaan Yrittäjät kysyi yrittäjiltä ja kunnilta uuden hankintalain ensiaskeleista vuoden 2017 lopussa. Erityisen kiinnostuksen kohteena olivat pienyrittäjille tärkeät pienhankinnat. Kyselyyn vastasi 100 yrittäjää ja vastaukset saatiin kolmestatoista kunnasta.  

PDF iconlopullinen_pienhankintakysely_yrittajat_kunnat2017.pdf