Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Mentorisi.fi

Mentorisi.fi - palvelu kaikille yrittäjille 

Yrittäjien avun tarve on näkynyt yrittäjäjärjestön työssä kaikissa kanavissa voimakkaasti. Neuvonnan lisäksi on kaivattu mahdollisuutta saada sparrausapua oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Yrittäjien Mentorisi.fi on nyt avattu kaikkien käyttöön koronaviruksen vuoksi.

Mitä on mentorointi?

Mentoroinnilla tarkoitetaan kokemusperäisen tiedon jakamista eteenpäin. Palvelun tavoitteena on tarjota yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville nettisivut, joilta voi helposti löytää mentorin sparraamaan tietyllä osaamisalueella. Mentoreilla ei ole ikä- tai kokemusvuosivaatimuksia. Tavoitteena on edistää mentoroitavan työuran hallintaa sekä ammatillista ja henkistä kasvua. Mentoroinnissa on kyse avoimesta ja luottamuksellisesta vuorovaikutussuhteesta.

Palveluun voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi mentoriksi tarjoamaan apua koronan haasteiden kanssa painiville yrittäjille. Auttaminen voi olla konsultointia, miten yritystoimintaa kannattaisi jatkaa, millaisia muutoksia kannattaisi tehdä, että mahdollisuudet pärjäämiseen paranevat. Mentorina toimiminen on arvokas kokemus, josta voi saada aitoa auttamisen iloa. Mikäli koet haluavasi toimia itse mentorina ja auttaa vaikeassa tilanteessa, ota yhteyttä Uudenmaan Yrittäjien kehittämispäällikköön, Kati Liikaseen, .

Mentorisi.fi-palvelu auttaa sinua löytämään mentorin, joka ratkoo kanssasi yritystoiminnan haasteita tietyillä osa-alueilla.

Mentorisi.fi palveluun pääset siirtymään tästä>>>