Etsi

Yrittäjien koko perheen leffailta

Yrittäjien koko perheen leffailta

Aika

11.12.2018 | 18:00

Paikka

Vihdin Kino

Hinta

Maksuton
Muut tapahtumat

Tule nauttimaan elokuvaillasta sekä tapaamaan muita alueen yrittäjiä. Ota mukaan kaverisisi tai perheesi (max. 2 hlö itsesi lisäksi). Joulukuun leffaillassa nähdään The Grinch -animaatio.

Tarjoamme elokuvan, popparit sekä leffajuoman!

Lippuja on rajoitetusti.

Aika ja Paikka:
Tiistaina 11.12. klo 18
Vihdin Kino
Riihitie 2, 03400 VIHTI

Tilaisuus on maksuton!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

___________________________________________________________________________________________

The Grinch

(Suomeksi puhuttu normaaliversio)

 

Äkäpussi Grinch aikoo varastaa joulun, mutta pienen tytön joulumieli sulattaa hänen sydämensä. Illuminationin ja Universal Picturesin kahdeksas pitkä animaatioelokuva on hauska ja lämminhenkinen tarina joulun hengestä ja sinnikkyydestä, joka pohjautuu Dr. Seussin tunnettuun lastenkirjaan.

Grinch asuu kotiluolassaan seuranaan vain uskollinen koiransa Max. Luola on täpötäynnä erilaisia keksintöjä ja vekottimia, joilla päivittäiset askareet sujuvat mukavasti, eikä omissa oloissaan viihtyvän Grinchin tarvitse poistua kotoaan juuri koskaan, lukuun ottamatta ruokaostoksia.

Joulun aikaan naapurikylän asukkaat häiritsevät Grinchin rauhaa vuosi vuodelta suuremmiksi ja äänekkäämmiksi paisuvilla jouluhössötyksillään. Kun kyläläiset ilmoittavat, että tulevaa joulua juhlitaan kaikkien aikojen suurimmilla seremonioilla, Grinch saa tarpeekseen. Hänellä on vain yksi keino saada rauhaa ja hiljaisuutta: varastaa joulu. Toteuttaakseen suunnitelmansa Grinch päättää esiintyä aattona joulupukkina ja pyydystää jopa vastahakoisen poron rekeään vetämään.

Samaan aikaan kylässä pieni tyttö suunnittelee ystävineen kepposta joulupukille. Hän haluaa napata joulupukin kiittääkseen tätä yksinhuoltajaäitinsä saamasta avusta. Kun joulu lähenee, lasten hyvää tarkoittavat aikeet joutuvat törmäyskurssille Grinchin katalien suunnitelmien kanssa.

 

 

Yhteistyössä: