Etsi

Joutsenlampi -balettinäytös, muutama peruutuspaikka vapautunut!

Joutsenlampi -balettinäytös, muutama peruutuspaikka vapautunut!

Aika

8.5.2019 | 18:00

Paikka

Studio123, Järvenpää

Hinta

Maksuton
Hyvinvointi

MUUTAMA PERUUTUSPAIKKA VAPAUTUNUT!

HUOM! Tilaisuuden päivämäärä muuttunut alkuperäisestä. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 8.5. Pahoittelut muutoksesta.

Tervetuloa Joutsenlampi-baletin elokuvateatterinäytökseen Järvenpäähän yksin tai yhdessä ystävän tai puolison kera. Näytös alkaa klo 18 ja kestää noin kolme tuntia väliaikoineen (1. osa 1h 30 min, väliaika 20 min ja toinen osa 1h 16 min). Väliaikatarjoiluna ravintola Tyynin kahvi/tee ja makea leivonnainen.

Tapahtuma on maksuton ja avoin jäsenyrittäjille (+avec). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, paikkoja on rajoitetusti. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Elisan kanssa.

Ilmoittautumiset  tästä

Lisätietoja: Sanna Sassi,

Baletti Joutsenlampi

Musiikki: Pjotr Tshaikovski
Koreografia: Rudolf Nureyev
Kapellimestari: Vello Pähn
Esitys: Opera de Paris

Joutsenlammen tarina: Joutsenlampi kertoo Siegfried-nimisestä prinssistä ja joutseniksi taiotuista neidoista. Ilkeä velho von Rothbart on noitunut neidot joutseniksi, ja he saavat ihmismuotonsa takaisin vain öisin. Taika raukeaa, jos joku lupaa rakastaa neitoa ikuisesti.Baletti alkaa prinssi Siegfriedin viettäessä syntymäpäiviään. Prinssin äiti ilmoittaa, että hänen on aika mennä naimisiin, ja puoliso on valittava seuraavana päivänä vietettävissä tanssiaisissa. Siegfried ei ole asiasta innoissaan. Illan tullen hän näkee joutsenparven lentävän taivaalla, ja lammen rannalle mennessään hän löytää joutsenet vedestä. Siegfriedin hämmästykseksi joutsenet muuttuvat kauniiksi neidoiksi, ja hän rakastuu saman tien parvea johtavaan Odetteen. Odette kertoo prinssille taiasta, ja prinssi lupaa pelastaa hänet.