Etsi

Matching-tapahtuma pk-yrittäjille, Espoo

Matching-tapahtuma pk-yrittäjille, Espoo

Aika

13.2.2019 | 15:00 - 17:00

Paikka

Laurea-ammattikorkeakoulu, Espoo

Hinta

Maksuton
Tuki ja neuvonta

Tilaisuus saavutti suuren suosion ja on täynnä. Emme ota enää vastaan ilmoittautumisia tähän tilaisuutteen, mutta jos tarvitset apua liiketoimintasi viemiseksi kansainvälisille markkinoille digitaalisten työkalujen avulla, niin käy täyttämässä yhteistietosi tälle lomakkeelle, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tule löytämään tekijät, jotka auttavat sinua viemään liiketoimintasi kansainvälisille markkinoille digitaalisten työkalujen avulla.

Ilmoittaudu mukaan

Tapahtuma on suunnattu niille Uudenmaan alueen pk-yrityksille, jotka suunnittelevat kansainvälistymistä muutaman vuoden sisällä.

Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus tavata ja keskustella yrityksesi kehittämishankkeesta kansainvälisten osaajien kanssa. Mukaan on ilmoittautunut jo 15 digitaalisen markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan talentia. He ovat valmiita auttamaan yrityksiä kansainvälistymisessä ja digitaalisten markkinointityökalujen haltuunotossa.

Tapahtumassa on tilaa 15 yritykselle. Toivomme, että olet jo hieman miettinyt kehittämiskohdettasi em teemoihin liittyen.

Kansainvälinen osaaja on valmis panostamaan yrityksesi kehittämiseen n. 20-30 tuntia. Kehitysprojektit ovat yrityksille maksuttomia, (laskennallinen de minimis –tuki 500 €). Valmistautumisohjeet tilaisuuteen tulevat viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Tervetuloa mukaan, löydetään yhdessä tekijä sinunkin yrityksellesi!

Lisätietoja tapahtumasta löytyy Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin/ Expand2eBusiness –hankkeen nettisivuilta. Tarvittaessa lisätietoja antaa myös Krista Keränen ( , puh. 046-856 7483)