Etsi

Emergency banner

RunFest - liikutaan yhdessä hyvää

RunFest - liikutaan yhdessä hyvää

Aika

29.8.2019 | 16:00

Paikka

Meri- ja Kaivopuisto, Helsinki
Hyvinvointi

Lähde porukassa liikkeelle ja liikkumaan! Hyvän mielen RunFest -tapahtumassa liikut omassa tahdissasi 4,2 km:n matkan, teet samalla hyvää itsellesi ja osallistut myös hyväntekeväisyyteen. Uudenmaan Yrittäjät tarjoaa viiden hengen joukkueellesi osallistumisen RunFest-tapahtumaan alennettuun hintaan.

RunFest on hyväntuulinen henkilöstö- ja asiakastapahtuma, joka yhdistää joukkueliikunnan, musiikin, hyvän ruoan, juoman ja hauskan yhdessäolon kaupungin kauneimmassa puistossa. Kerätkää viiden hengen joukkueita ja lähtekää reippaasti mukaan! Mukaan voi lähteä myös pienemmissä porukoissa – ole yhteydessä .

Tähän hyvän mielen tapahtumaan voivat osallistua ihan kaikki – ikään, kokoon, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta. RunFest liikuttaa siis yhteisöäsi – ilon kautta ja joukkueen voimalla. Viime vuonna osallistujia oli jo lähes 6000 sadoista eri yrityksistä ja yhteisöistä. Osallistujien palaute on ollut erinomaista.

RunFest-tapahtumilla hankitaan varoja hyväntekeväisyyteen ja urheiluseuratoimintaan. RunFest järjestetään Helsingin Kaivo- ja Meripuistossa torstai-iltana 29.8.2019.

Uudenmaan yrittäjät tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua tiimiyttävään ja kovassa kasvussa olevaan RunFest-tapahtumaan Yrittäjien etuhintaan 200 €/joukkue (norm. 300 €/joukkue). Etu on voimassa 14.6. asti. 

Etu hyödynnetään www.runfest.fi -sivustolla ilmoittautumisen yhteydessä käyttämällä kassalla kuponkikoodia: yrittäjätuusimaa

Ilmoittaudu mukaan nyt!