Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Varaa aikaa palautumiseen

Varaa aikaa palautumiseen

Aika

14.11.2019 | 17:30 - 20:30

Paikka

Härmän Rati
Hyvinvointi

Varaa aikaa palautumiseen -illassa käännetään katseet yrityksen oleellisimpaan tekijään, sinuun. Tule hakemaan tietoa ja käytännön taitoja oman hyvinvointisi kasvattamiseen ajankäytön hallinnan ja palautumisen tehostamiseksi.

 

Illan ohjelma:

17.30 Herkkumaljat ja tervetuloa voimaan hyvin, Uudenmaan Yrittäjät ja Fennia
17.45 Yrittäjän ajanhallinta: Tavoitteellisuus, suunnitelmallisuus, joustavuus ja keskittyminen työpäivän aikana, Satu Pihlaja
18.45 Herkuttelu-, jaloittelu- ja jutustelutauko, tarjolla versopohjainen sekoitesalaatti kikhernekroketeilla, täysjyväspelttileipää ja itse tehtyä härkäpapujäätelöä
19.15 Työstä palautumisen tärkeys ja välttämättömyys yrittäjälle, Harri Peltomaa
Tilaisuus päättyy klo 20.30 mennessä.

 

Satu Pihlaja: Yrittäjän ajanhallinta - Tavoitteellisuus, suunnitelmallisuus, joustavuus ja keskittyminen työpäivän aikana

Yrittäjällä vastuu itsensä johtamisesta on hyvin konkreettista ja jokapäiväistä. Kun osaat asettaa konkreettisen tavoitteen, auttaa itseäsi tekemällä hyvän suunnitelman, joustaa siitä tarvittaessa ja palata keskittyneeseen mielentilaan keskeytysten jälkeen, työnteko sujuu mukavasti. Itsensä johtamisen taidot opitaan usein käytännön kokemuksesta, mutta monet mielen keinot ja tekniikat auttavat tässä ajoittain haastavassakin tehtävässä. Näitä pääset oppimaan tämän puheenvuoron aikana.

Mietitkö koskaan, miksi joskus työt vain sujuvat ja toisinaan taas tekeminen takkuaa? Vastaukset löytyvät usein mielestämme.

Puheenvuorossa käydään läpi tavallisimpia kompastuskiviä oman mielen johtamisessa, sekä käytännönläheisiä vinkkejä ja esimerkkejä, joiden avulla valjastat mielesi avuksi - sen sijaan että ajatukset ja tunteet hankaloittavat työntekoasi. Löydät vastauksia kysymyksiin: Miksi aloittaminen on vaikeaa? Miten saan työt tehdyksi ilman turhautumisia ja kiirettä? Miten kannustat itseäsi onnistumaan, sen sijaan että uuvutat itsesi kiireen tunteella?

 

Harri Peltomaa: Työstä palautumisen tärkeys ja välttämättömyys yrittäjälle

Työ on kuormitusta ja riittävä palautuminen on hyvän toimintakyvyn edellytys. Riittämätön palautuminen heikentää jaksamista ja hyvinvointia, ja pitkään kestäessään se on riski myös uupumiselle. Yksilöllisestä palautumisen tarpeesta voi pitää huolta omilla valinnoilla ja palautumisentaidoilla.

Puheenvuorossa kuulet kehontilamittauksiin ja tapauskertomuksiin perustuvia havaintoja ja tutkimustietoa työstä palautumisesta sekä helposti käytäntöön sovellettavia vinkkejä palautumisen tehostamiseksi.

 

ILLAN PUHUJAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Satu Pihlaja on valmentaja, kouluttaja, psykoterapeutti ja tietokirjailija, jonka valmennuksellinen tietokirja ”Aikaansaamisen taika - näin johdat itseäsi” julkaistiin vuonna 2018 ja "Aikaansaamisen taika - Työkirja" vuonna 2019. Satu on valmentanut yksilöitä, ryhmiä ja organisaatioita itsensä johtamisen teemoista ja tavoitteellisuudesta sekä kouluttanut ja työskennellyt verkkopalveluiden kehittämistehtävissä. 

Harri Peltomaa on yrittäjä, psykoterapeutti, tietokirjailija, joka on perehtynyt viimeisen kuuden vuoden ajan intohimoisesti sykevälivaihteluun perustuvien kehontilamittausten paljastamiin tietoihin ihmisen kehon ja mielen reagointitavoista, erityisesti työhön liittävässä kuormituksessa. Kirjassa "Stressi, palautuminen ja hyvinvointi" (2015) Harri esitteli esimerkkejä ihmisen mahdollisuuksista vaikuttaa omalla toiminnallaan kehon ja mielentilaan.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot:
Ilmoittaudu mukaan. Iltaan mahtuu 75 ilmoittautunutta, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus on jäsenyrittäjille avoin ja maksuton. Jos et ole vielä jäsen, liity nyt!

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Voit perua ilmoittautumisen maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään, 4.11. asti. Tämän jälkeen veloitamme ilman lääkärintodistusta tulleista peruutuksista 100 euron osallistumismaksun.

Lisätiedot: Sanna Sassi,