Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Julkiset hankinnat ja kilpailutusjärjestelmien hyödyntäminen

Julkiset hankinnat ja kilpailutusjärjestelmien hyödyntäminen

Aika

15.11.2019 | 8:00 - 10:00

Paikka

Lounaskahvila Tyyni
Koulutus

Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu yrittäjille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet julkisten hankintojen kilpailutuksiin tai kokemusta on vielä vähän. Aamun aikana jokainen pääsee ”kädestä pitäen” tutustumaan netistä löytyviin julkisten hankintojen kanaviin ja Mercellin hakuvahtipalveluun.

Oma tietokone, tabletti tmv. mukaan.

Ohjelma

klo 8.00 kahvit ja klo 8.15. esittäytyminen

Miksi ja miten osallistua, kurkistus Hilmaan ja mitä Hilman ”takaa” löytyy? Sanna Meronen-Vilenius, hankintaneuvoja, Uudenmaan Yrittäjät

Julkisten tarjouspyyntöjen löytäminen – Hakuvahti haltuun, Eero Syvälä, asiakaspalvelupäällikkö, Mercell Suomi Oy

Tilaisuuden jälkeen on mahdollista jäädä keskustelemaan aiheesta tarkemmin hankintaneuvojan ja Mercellin edustajan kanssa.

Sitovat ilmoittautumiset 10.11. mennessä

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton! Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Järvenpään ja Uudenmaan Yrittäjät sekä Mercell Suomi Oy

Lisätietoa:
Tapahtumasta ja hankintaneuvonnasta: tai 050 567 9233 / Sanna Meronen-Vilenius, hankintaneuvoja, Uudenmaan Yrittäjät
Hankintavahtipalvelusta: eero.syvä tai 0207 528 602 / Eero Syvälä, asiakaspäällikkö,Mercell Suomi Oy

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hankintaneuvonta

Uudenmaan Yrittäjille on tärkeää edistää alueen pk-yritysten edellytyksiä osallistua julkisiin hankintoihin. Edunvalvonnan lisäksi UY tarjoaa maksutonta hankintaneuvontaa tarjoajille ja hankintayksiköille. Neuvonnan tehtävänä on kehittää hankintayksiköiden ja tarjoajien välistä vuoropuhelua sekä toteuttaa hankintalain tavoitetta pk-yritysten mukaanpääsystä.

Tavoitteena on:
1. Saada hankintayksiköt pyytämään tarjouksia siten, että pk-yritykset voivat tarjota niihin.
2. Aktivoida ja auttaa pk-yrityksiä jättämään tarjouksia julkisiin hankintoihin. 
 

Hankintaneuvoja Sanna Meronen-Vilenius, , 050 567 9233

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hankintavahti 

Parantaakseen pk-yritysten tiedon saamista julkisista hankinnoista, Uudenmaan Yrittäjät ja Mercell Oy ovat sopineet yhteistyöstä Mercell Hankintavahtipalvelun osalta.  Hankintavahti on maksullinen jäsenetu, jonka yrittäjä saa käyttöönsä Hankintaneuvojalta. Palvelun hinta UY:n jäsenelle on 19,50€/kk (norm 29€).

Hankintavahti on sähköinen palvelu, jonka avulla yrittäjä saa tietoonsa kiinnostavat tarjouspyynnöt ja muuta toimialansa markkinatietoa. Palvelu koostuu kahdesta osasta; sähköpostiuutiskirjeestä sekä tiedoista hankintatietokannassa.

Palvelun tarkoituksena on:
1. Varmistaa, että yrittäjä saa oikeaa tietoa oikeaan aikaan
2. Auttaa yrittäjää tarjouksen laatimisessa ja markkinoiden tuntemisessa.

Mercell on julkisten hankintojen asiantuntijaorganisaatio, www.mercell.fi

Kokeile hankintavahtia viikon ajan maksutta: https://www.mercell.com/fi-fi/hankinta/62863050/hankintavahti.aspx

Saat hankintavahtipalvelun käyttöösi jäsenetuhintaan hankintaneuvojan kautta (Sanna ). Hankintavahtitilauksen saatuaan Mercell luo yhdessä kanssasi yrityksellesi tarkoituksenmukaisen hakuprofiilin ja käy läpi palvelun käytön.