Etsi

Palveluprosessien rakentamistyöpaja pk-yrityksille

Palveluprosessien rakentamistyöpaja pk-yrityksille

Aika

5.2.2020 | 9:00 - 15:30

Paikka

Laurea-ammattikorkeakoulu Leppävaaran kampus

Palvelut ovat yhä keskeisemmässä roolissa yrityksissä ja useiden yrityksien kilpailukyky perustuu toimiville palveluprosesseille. Toimivat palveluprosessit rakentuvat syvälle asiakasymmärrykselle ja niiden tarkoituksena on tukea asiakkaan omaa palvelupolkua. Palveluprosessit ja palvelupolut auttavat organisaatiota kuvaamaan palvelut ymmärrettävästi ja tekemään niistä eheän kokonaisuuden.

Tervetuloa mukaan palveluprosessin rakentamistyöpajaan!! 

Aika: ke 5.2.2020 klo 9.00-15.30 (klo 9-9.30 aamukahvi + ilmoittautuminen, klo 9.30 työpaja alkaa)
Henkilömäärä: maksimi yritysmäärä 20 yritystä/ jokaisesta yrityksestä voi osallistua 1-3 hlö

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/palveluprosessityopaja_050220 Ilmoittaudu mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 28.1.2020 mennessä.

Työpajapäivä on interaktiivinen ja sisältää paljon osallistavia menetelmiä.

Työpajan sisältö

  • Palvelulogiikka ja yhteiskehittäminen
  • Muotoiluajattelu ja palvelumuotoilun perusteet sekä prosessi
  • Palvelumuotoilun työkalut
  • Yrityksen palveluprosessin/ palvelupolun rakentaminen

Jokainen yritys pääsee rakentamaan jotakin itse valitsemaansa palveluprosessia/palvelupolkua. Yritysten kannattaa miettiä jo etukäteen, mitä palveluprosessia/ palvelupolkua haluaa kehittää eteenpäin tai kuvata ensimmäistä kertaa.

Valmentajina & fasilitaattoreina toimivat Krista Keränen, Terhi Kärpänen ja Tarja Laakkonen.

Krista on yhteiskehittämisen uranuurtaja. Hän on mm. väitellyt yhteiskehittämisestä, palvelumuotoilusta ja palveluinnovaatioista Cambridgen yliopistosta 2015. Hän on myös kehittänyt palkitun CoCo Cosmos yhteiskehittämisen pelillisen työkalun sekä BOOST+INNO-työkalun, joka tuo realistisesti esille, mitä tarvitaan innovatiivisen idean kaupallistamisessa. Krista on toiminut lähes 30-vuotta yrittäjänä ja yli 10 vuotta opettajana. Tähän mennessä Krista on vetänyt yhteensä yli 500 koulutusta/ työpajaa/ konsultointiprojektia.

Terhillä on pitkä kokemus asiakaskokemuksen kehittämisestä rahoitussektorilta ja tietoliikennealalta. Hänen vahvuusalueitaan ovat asiakasymmärrykseen pohjautuva digitaalinen liiketoiminnan kehittäminen, käyttäjäkeskeinen suunnittelu, digitaalinen markkinointi sekä tiedon analysointi ja hyödyntäminen palvelujen kehittämisprojekteissa.

Tarja on toiminut fasilitaattorina monissa palvelumuotoilutyöpajoissa ja hänellä on kokemusta monenlaisten palvelumuotoiluprosessien kehittämisestä Laureassa. Tarja on mm. työskennellyt Laurean tietojen julkaisupalveluissa sekä TKI-hankkeissa 9/2012 lähtien. Hän on ollut mukana kehittämässä mm. innovaatiopalkittua CoCo Cosmos yhteiskehittämisen pelillistä työkalua ja BOOST+INNO-työkalua.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Krista Keränen ( ), puh. 046-856 7483

Tämä työpaja toteutetaan osana Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hanketta ja se on tarkoitettu uusmaalaisille pk-yrityksille, jotka toimvat kansainvälisillä markkinoilla tai suunnittelevat kansainvälistymistä muutaman vuoden sisällä joita kiinnostaa ja jotka haluavat kehittyä digitaalisten markkinointityökalujen haltuunotossa joilla ei ole meneillään/ päättynyttä projektia Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hankkeessa (voimme lähtökohtaisesti toteuttaa yhden projektin/ yritys) joka on saanut kuluvan + 2 edellisen vuoden aikana laskennallista DeMinimis-tukea alle 200 000 €. Mahdollisen Matching-tapahtumassa syntyvän yritysprojektin laskennallinen DeMinimis-tuki on 500 €

Tämä tapahtuma on yrityksille maksuton, mutta se tuottaa yritykselle laskennallista DeMinimis -tukea 500 €.