Etsi

Löydä tekijä kv- ja digiprojektillesi VIELÄ EHDIT!

Löydä tekijä kv- ja digiprojektillesi VIELÄ EHDIT!

Aika

21.1.2020 | 14:00 - 16:30

Paikka

Laurea Leppävaara
Verkostoituminen

Tule löytämään tekijät, jotka auttavat sinua viemään liiketoimintasi kansainvälisille markkinoille digitaalisten työkalujen avulla. Aika: 21.1.2020 klo 14.00-16.30 Paikka: Laurea Leppävaara, Vanha maantie 9, Espoo Huomaa, että tapahtuman kieli on pääasiassa englanti.

Ilmoittaudu https://www.lyyti.in/Matching210120_yritykset

Kenelle?

Uudenmaan alueen pk-yrityksille Yritys toimii kansainvälisillä markkinoilla tai suunnittelee kansainvälistymistä muutaman vuoden sisällä Yritystä kiinnostaa/ haluaa kehittyä digitaalisten markkinointityökalujen haltuunotossa Yrityksessä ei ole meneillään/ päättynyttä projektia Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hankkeessa (voimme lähtökohtaisesti toteuttaa yhden projektin/ yritys) Yritys on saanut kuluvan + 2 edellisen vuoden aikana laskennallista DeMinimis-tukea alle 200 000 €. Mahdollisen Matching-tapahtumassa syntyvän yritysprojektin laskennallinen DeMinimis-tuki on 500 € Mukaan otetaan max. 15 yritystä (toimi pian!)

Mitä/ Miksi?

Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus tavata ja keskustella yrityksesi kehittämistarpeista kansainvälisten osaajien (kv-talentien) kanssa He ovat valmiita auttamaan yrityksiä kansainvälistymisessä ja digitaalisten markkinointityökalujen haltuunotossa Kansainvälinen osaaja on valmis panostamaan yrityksesi kehittämiseen n. 20-40 tuntia/ 1 projekti/ yritys Kehitysprojektit ovat yrityksille maksuttomia – laskennallinen DeMinimis -tuki yritykselle on 500 €.

Miten toimia ja valmistautua?

Ilmoittaudu kutsun alussa olevan linkin kautta mahdollisimman nopeasti / kuitenkin viimeistään 16.1.2020 – täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä Valmistele posteri A3, jossa lyhyesti kerrot yrityksestäsi sekä sen tarpeista suhteessa kansainvälistymiseen/ digitaalisiin markkinoinnin työkaluihin – voit listata lyhyesti yrityksesi projektitarpeet (esimerkki posteriin) Nimeä posterisi yrityksesi nimellä (esim. Suomi Oy yritysposteri). Tallenna posterisi pdf-muotoon. Lähetä posterisi pdf-versio Krista Keräselle ( ) viimeistään 20.1.2020 Tapahtuman järjestäjät printtaavat posterit värillisinä A3- koossa tapahtumaa varten Valmistaudu esittelemään yritysposterisi sisältö ja pitämään lyhyt 1,5 min ”Pitch” tapahtumassa. Tapahtumaan tulevat kv-digitalentit ”pichaavat” myös oman posterinsa osaamisestaan.

”Pitchausten” jälkeen tapahtumassa on ”Matching”-osuus, jonka aikana yritykset ja kv-digitalentit pääsevät tutustumaan toistensa osaamisiin ja tarpeisiin paremmin ja suunnittelemaan yhteistä kehittämisprojektia

Tervetuloa mukaan, löydetään yhdessä tekijä(t) sinunkin yrityksellesi!

Tapahtuma toteutetaan Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin/ Expand2eBusiness –hankkeessa. Lisätietoja hankkeesta löydät nettisivuilta https://www.expand2ebusiness.fi/

Lisätietoja tapahtumasta antaa Krista Keränen (krista.keranen(at)laurea.fi), puh. 046-856 7483)

Huomaathan, että jaamme kaikkien osallistujien (sekä yritysten että talentien) posterit kaikille osallistujille tapahtuman jälkeen.