Etsi

Mitä minusta puhutaan kun en ole paikalla? -viestintäseminaari

Mitä minusta puhutaan kun en ole paikalla? -viestintäseminaari

Aika

30.1.2020 | 15:00

Paikka

Scandic Järvenpää
Seminaari

Aito ihminen ja tarina ihmisen ja yrityksen takana kiinnostaa ja luo mielikuvia. Mielikuvat johtavat tekoihin. Millaisia mielikuvia muilla on sinusta? Mitkä ovat kanavat, joissa haluat tulla kuulluksi ja nähdyksi, mitä kautta tavoitat juuri sinun asiakkaasi? Tule kuulemaan viestinnän vinkit ja virkisty iltapäivän päätteeksi leffan äärellä.

Ohjelma

15.00

Rohkeus, intuitioon luottaminen ja seikkailumieli – maailma täynnä mahdollisuuksia - Monica Javanainen, JCO Digital CEO &Patrner

Verkkosivut – sinun oma media - Pirjo Virkkunen, Digilick.com CMO/CO-Founder

16.00

Taste break - iltapäiväkahvilla suolaista ja makeaa. Tarjolla myös hyvää seuraa ja uusia yrittäjätuttavuuksia.

16.30

Yrittäjä mediassa 2020 - Eeva Ketvel, Suomen Yrittäjät viestintäpäällikkö

Mitä minusta puhutaan kun en ole paikalla – ja miten voin vaikuttaa siihen - Roope Lehtoranta, Ohoi Creative, CEO & Creative Director

Noin klo 17.30 siirtyminen jalkaisin Studio123:n leffailtajatkoille.

Illan elokuvana päivän teemaan liittyen Helene (elokuva Helene Schjerfbeckistä, intohimoisesta työstä unohdettuna taiteilijana ja lopulta tiestä nähdyksi ja ymmärretyksi). Elokuvateatterissa tarjolla popcornia ja limpparia. Elokuvaan voit ilmoittaa mukaan myös avecin.

18.00 Elokuva alkaa Studio123:n teatterissa (Helsingintie 12)

Ilta päättyy noin klo 20.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Elisan kanssa.

Iltapäivän puhujat

Monica Javanainen on suunnittelu- ja digitoimisto JCO Digitalin toimitusjohtaja ja toinen pääomistajista. Ennen JCO:ta hän on ollut yrittäjänä niin festivaalijärjestäjänä, keikkamyyjänä kuin kustantajana ja tehnyt uraa myös musiikin saralla. Yrittäjäuran hän aloitti jo 18-vuotiaana. Javanainen toimii Raaseporin Yrittäjien puheenjohtajana kolmatta vuotta. 

Pirjo Virkkunen on digitoimisto Digilick.comin markkinointijohtaja ja yksi omistajista. Pirjolla on yli 15 vuoden kokemus markkinoinnin parissa. Pirjo on innokas ja positiivinen yrittäjä, jolla on aina monta rautaa tulessa.

Eeva Ketvel on Suomen Yrittäjien viestintäpäällikkö nyt yhdeksättä vuotta. Eevan päätehtävä ovat suhteet tiedotusvälineisiin. Aiemmassa elämässä Eeva oli politiikan toimittaja, eli hän tuntee median logiikan ja toiminnan hyvin.

Roope Lehtoranta on strategisen mainostoimisto Ohoi Creativen luova johtaja ja perustajajäsen. Roope on työskennellyt yli 13 vuotta eri kokoisten brändien parissa useiden toimistojen kautta ja uskoo että huolellinen suunnittelu ja rohkeat ratkaisut johtavat parhaisiin lopputuloksiin.

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/Mita_minusta_puhutaan_kun_ole_paikallaseminaari_ja_elokuvailta_1005

Tapahtuma on avoin kaikille yrittäjille. Voit ilmoittaa samalla lomakkeella mukaasi myös avecin.

Lisätiedot: Sanna Sassi,

Tervetuloa mukaan!