Etsi

Yrittäjien leffailta: Helene

Yrittäjien leffailta: Helene

Aika

30.1.2020 | 18:00

Paikka

Studio 123, Järvenpää
Vapaa-aika

"Mitä minusta puhutaan, kun en ole paikalla" -viestintäseminaarin jatkot:
Yrittäjien leffailta: Helene

Lämpimästi tervetuloa mukaan "Mitä minusta puhutaan, kun en ole paikalla" -viestintäseminaarin jatkoille Järvenpään Studio123 -teatteriin nauttimaan elokuvaillasta yhdessä yrittäjäystävien seurassa. Voit ilmoittaa osallistua yhdessä seuralaisen kanssa. Ilta on sinulle ja avecille maksuton ja sisältää myös perinteiset leffaherkut; popcornit limpparin kera. Elokuvailta toteutetaan yhdessä Elisan kanssa.

Elokuvan esittely

Vuosi 1915. Helene Schjerfbeck elää unohdettuna taiteilijana iäkkään äitinsä kanssa maaseudulla. Viimeisimmästä näyttelystä on kulunut jo vuosia, ja Helene on jatkanut maalaamista ainoastaan omasta intohimostaan. Kaikki muuttuu, kun taidekauppias löytää Helenen sekä tämän 159 upeaa maalausta – ja haluaa järjestää suuren yksityisnäyttelyn. Helenelle käänteentekevä hetki koittaa kuitenkin vasta kun hänet esitellään Einar Reuterille. Nuori Einar on metsänhoitaja, ja taiteen harrastajana Helenen töiden intohimoinen ihailija. Hänestä tulee Helenen uskottu ja myös rakastettu.

Elokuvan traileri

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/Mita_minusta_puhutaan_kun_ole_paikallaseminaari_ja_elokuvailta_1005

Voit ilmoittautua samalla lomakkeella sekä seminaariin että elokuvaan ja tehdä ilmoittautumisen myös seuralaisesi puolesta.

Tiedustelut: Sanna Sassi,

Lämpimästi tervetuloa mukaan viihtymään!