Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Miten onnistun etätyön johtamisessa

Miten onnistun etätyön johtamisessa

Aika

24.9.2020 | 15:30 - 16:30

Paikka

Webinaari
Etäkoulutus

Etätyö on ollut yksi organisaatioiden toimintamuodoista jo pitkään, mutta koronapandemian aikana siitä tuli arkipäivää kaikille asiantuntijatyötä tekeville yrityksille.  Miten etätyön johtaminen eroaa perinteisestä johtamisesta? Miten varmistamme tavoitteiden saavuttamisen, työprosessien sujumisen ja ihmisten hyvinvoinnin? Millä keinoin estämme yhteisöämme sirpaloitumasta?

Webinaarista saat mukaasi selkeitä ajatuksia ja kokemukseen pohjautuvia vinkkejä siitä, miten etätyön johtaminen onnistuu.

Koulutuksen sisältöteemat:

  • Miten johdan ”oikein” etätyötä?
  • Miten varmistan sujuvan päätöksenteon ja toteutuksen?
  • Miten autan motivaation ylläpitämisessä?
  • Miten myös innovoimme, emme vain suorita?
  • Miten ylläpidämme ja kehitämme keskinäistä luottamusta?

Koulutuksesta saat:

  • Näkökulmia johtamisen arkipäivän työhön
  • Vinkkejä toimivista käytännöistä niin asioiden kuin ihmistenkin johtamisessa
  • Vahvistusta vuorovaikuttamiseen eri tilanteissa
  • Ajatuksia työyhteisöä koossa pitävistä ”liimoista”.

Kohderyhmä:

Työnantajayrittäjät eri toimialoilla.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan 24.9. klo 12 mennessä. Saat ennen tapahtuman alkua sähköpostiisi linkin, jolla pääset osallistumaan. Tapahtuma toteutetaan Zoom-alustalla.

Lisätietoja:

Sanna Sassi, , 0509118049/Sanna

Yhteistyössä mukana:

Fennia ja Elo

 

Kouluttajana KTM Päivi Heikinheimo, Key Consulting Oy

Päivi toimii yritysten tukena monin eri tavoin; hän konsultoi, kouluttaa, valmentaa ja mentoroi. Päivi on itsekin pienyrittäjä ja tuntee siten yrittäjän arjen hyvin. Työurallaan hän on toiminut kymmeniä vuosia kansainvälisten teollisuusyritysten palveluksessa strategian, prosessien kehittämisen ja talous- ja rahoitushallinnon tehtävissä. Hän on johtanut hajasijoitettuja ja etätyötä tekeviä tiimejä vuosien ajan. Päivi on myös ollut pitkään liikkeenjohdon konsulttina eri maissa ja eri toimialoilla. Tällä hetkellä hänen painopisteensä on pienten ja keskisuurten yritysten tukemisessa. Päivi toimii aktiivisesti yrityskummina ja start-upien neuvonantajana.

Päivi on kirjoittanut teoksen Yrityksestä menestystarina (Suomen Liikekirjat, 2014). Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa päätöksenteon teemasta (Alma Talent). Päivin tuore podcast Yritä oikein! www.yritaoikein.fi sisältää keskusteluja yrittäjille tärkeistä teemoista eri keskustelukumppanien kanssa. Päivin blogikirjoituksia voi lukea sivustoilta https://keyconsulting.fi/blogi/  ja http://menestystarinaksi.blogspot.com/