Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän päivän juhlaseminaari

Yrittäjän päivän juhlaseminaari

Aika

5.9.2021 | 15:00 - 17:30

Paikka

Porvoo Haaga-Helia Porvoon kampus/striimaus
Seminaari

Tänä vuonna Yrittäjän päivänä juhlitaan yhdessä läpi koko Uudenmaan alueen. Toteutamme juhlaseminaarin paikan päällä Porvoossa, sekä lähetämme tilaisuuden striimattuna. Tervetuloa juhlimaan yhdessä Porvooseen tai osallistumaan etänä yhdessä omalta paikkakunnalta käsin, tai vaikka omalta kotisohvalta tai työpisteestä!

Iltapäivän juhlaseminaarissa luvassa juhlapuhujana Perttu Pölönen, sekä Varustelekan Valtteri Lindholm ja kaikille tuttu Hjallis Harkimo. Tilaisuudessa saamme nauttia myös nuoren sellistilupauksen, Saima Malmivaaran, soittoa flyygelin säestyksellä. Paikalla oleville järjestämme kahvitarjoilun.

Ohjelma

klo 15.00 Etäyhteys ja tapahtuma Porvoossa alkaa, Musiikkiesitys,  sellisti Saima Malmivaara ja säestäjä Liisa Malmivaara

klo 15.15 Tervetuloa välkommen, Patrik Björkman, Porvoon Yrittäjät ry puheenjohtaja

klo 15.25  Ajankohtaista valtakunnan politiikassa, Hjallis Harkimo, kansanedustaja

Tauko

klo 16.00 1000 euroa ja itse koodattu verkkokauppa - Varustelekan tarina, Valtteri Lindholm, yrittäjä Varusteleka

klo 16.30 Muutos, Perttu Pölönen, keksijä, futuristi, tietokirjailija

klo 17.30 Striimi sulkeutuu

Tilaisuuden päätteeksi kahvitarjoilu ja hyvää yrittäjäseuraa

 

Ilmoittaudu mukaan:

Paikan päälle Porvooseen ILMOITTAUDU TÄSTÄ viimeistään 26.8., 100 ensimmäistä mahtuu mukaan, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Haluan linkin tapahtuman striimiin ILMOITTAUDU TÄSTÄ viimeistään 2.9., osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse 3.9.

Seuraamme koronarajoituksia ja teemme tapahtumaan tarvittaessa muutoksia niiden mukaisesti. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme tapahtumasivulla ja ilmoittautuneille sähköpostitse.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Porvoon Yrittäjät ja Uudenmaan Yrittäjät. Yhteistyökumppaneina Elisa ja Fenno ja OP Uusimaa. Striimauksesta vastaa Streamers.

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille!

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Sanna Sassi,

 

Yhteistyössä mukana: