Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yksinyrittäjäakatemia: Hyvinkää

Yksinyrittäjäakatemia: Hyvinkää

Aika

29.9.2021 | 13:30

Paikka

Hyvinkää
Yksinyrittäjät

Yrittäjä! Haluatko edistää liiketoimintaasi ja verkostoitua muiden alueen yrittäjien kanssa?

Hyvinkäällä järjestettävä, vuoden mittainen Yksinyrittäjäakatemia toteutetaan maksuttomana oppisopimuskoulutuksena, joten opiskelet omaa yritystäsi kehittäen. Käytännön kehittämistyön ohella saat tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon! Koulutuksen aihepiireihin lukeutuu muun muassa yrittäjän liiketoimintaosaamisen kehittäminen, tuotekehitys, palvelumuotoilu, brändin rakentaminen sekä myynti ja markkinointi.

Koulutus koostuu noin 12 koulutuspäivästä, jotka järjestetään noin kerran kuukaudessa joko lähiopetuksena tai verkossa. Koulutuksen valmentajat ovat oman alansa asiantuntijoita, jotka sekä opettavat yrityksen kehittämisen teoriaa että antavat käytännönläheisiä työkaluja opiskelijan oman yritystoiminnan tueksi.

Lue lisää Yksinyrittäjäakatemiasta

Ilmoita kiinnostuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä

Yksinyrittäjäakatemia (YYA) on yksinyrittäjille suunnattu koulutusohjelma, joka edistää yrittäjien verkostoitumista ja liiketoiminnallista osaamista. Koulutuksen aiheita ovat muun muassa myynti ja markkinointi, digitaaliset työkalut, yrittäjän hyvinvointi, talous ja kasvu. Sisältöjä sovelletaan oman yrityksen ja itsensä kehittämiseen.

Yksinyrittäjäakatemian koulutus sopii kehittymishaluisille yrittäjille, jotka ovat valmiita oppimaan uutta muiden yrittäjien seurassa. Koulutuksen aikana yrittäjä saa tuoreita näkemyksiä yritystoiminnan eri osa-alueilta ja verkostoituu eri alan yrittäjien kanssa. Ohjelma sopii erityisen hyvin yrittäjälle, jolla on ideoita ja suunnitelmia, joiden läpivientiin hän kaipaa tukea.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!