Etsi

Emergency banner

Uusimaa

Meiltä yrittäjiltä löytyy hinkua tekemiseen ja paloa bisnekseen. Haemme koko ajan uusia mahdollisuuksia, mutta kohtaamme myös haasteita. Näihin Yrittäjät tarjoavat verkostoja, joissa on hyvä toimia.

Yrittäjät järjestää jäsenilleen paljon ilmaisia tilaisuuksia, kuten bisnesaamiaisia ja yrittäjätreffejä. Niissä on helppo luoda kontakteja kiinnostavien ja samanhenkisten ihmisten kanssa.

Jäsenille on tarjolla maksutonta lakineuvontaa ja omaa osaamistaan voi kehittää koulutusten kautta.

Konkreettisten palveluiden lisäksi ajamme yrittäjien asiaa niin valtakunnallisella, alueellisella kuin paikallisella tasolla, esimerkiksi ripeää kaavoitusta, yksinkertaisempaa yritystoiminnan sääntelyä ja paikallista sopimista. 

Pienissä kaupungeissa ja maalla pääkaupunkiseudun kupeessa moni asia sujuu mukavammin: täältä löytyy niin hyvät kulkuyhteydet ja parkkipaikat, edullisemmat tilat kuin osaavat ihmiset. Nämä takaavat hedelmällisen maaperän yritystemme toiminnalle. Meitä onkin jo yli 8000 lukuisilta eri aloilta yli 20 kunnassa ja meistä 900 on ruotsinkielisiä. Jäsenyrittäjämme kuuluvat virallisesti paikallisyhdistyksiimme, mutta saavat samalla koko Yrittäjät-ketjun palvelut ja edut.

Uudenmaan Yrittäjien toimisto palvelee jäsenyhdistyksiään ja järjestää palveluja ja toimintaa Hangosta Hyvinkään kautta Loviisaan ulottuvilla alueella.

Uudenmaan Yrittäjät on yhteisöllinen edelläkävijä ja ylpeä yrittäjistään - tervetuloa joukkoon! 

Sivun kuva: Henna Mitrunen