Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Uusimaa

Uudenmaan Yrittäjät/Nylands Företagare

Meiltä yrittäjiltä löytyy hinkua tekemiseen ja paloa bisnekseen. Haemme koko ajan uusia mahdollisuuksia, mutta kohtaamme myös haasteita. Näihin Yrittäjät tarjoavat verkostoja, joissa on hyvä toimia.

Yrittäjät järjestää jäsenilleen paljon maksuttomia tilaisuuksia, kuten webinaareja, seminaareja ja yrittäjätreffejä. Tapahtumissa on helppo luoda kontakteja kiinnostavien ja samanhenkisten ihmisten kanssa.

Jäsenille on tarjolla maksutonta lakineuvontaa ja omaa osaamistaan voi kehittää koulutusten kautta.

Konkreettisten palveluiden lisäksi ajamme yrittäjien asiaa niin valtakunnallisella, alueellisella kuin paikallisella tasolla, esimerkiksi ripeää kaavoitusta, yksinkertaisempaa yritystoiminnan sääntelyä ja paikallista sopimista. 

Pienissä kaupungeissa ja maalla pääkaupunkiseudun kupeessa moni asia sujuu mukavammin: täältä löytyy niin hyvät kulkuyhteydet ja parkkipaikat, edullisemmat tilat kuin osaavat ihmiset. Nämä takaavat hedelmällisen maaperän yritystemme toiminnalle. Meitä onkin jo yli 8000 lukuisilta eri aloilta yli 20 kunnassa ja meistä 900 on ruotsinkielisiä. Jäsenyrittäjämme kuuluvat virallisesti paikallisyhdistyksiimme, mutta saavat samalla koko Yrittäjät-ketjun palvelut ja edut.

Uudenmaan Yrittäjien toimisto palvelee jäsenyhdistyksiään ja järjestää palveluja ja toimintaa Hangosta Hyvinkään kautta Loviisaan ulottuvilla alueella.

Haluatko aktiivisemmin mukaan toimintaan? Kaikki alkaa paikallisyhdistyksistä. Lähde mukaan tilaisuuksiin, tutustu toimintaan ja ihmisiin ja mieti, mitä sinä haluaisit tehdä. Paikallisyhdistykset valitsevat hallituksensa syksyisin. Kysy rohkeasti, olisiko siellä tilaa!  

Uudenmaan Yrittäjät on yhteisöllinen edelläkävijä ja ylpeä yrittäjistään - tervetuloa joukkoon! 

Välkommen till Nylands Företagare

Nylands Företagare är den fjärde största bland regionorganisationerna inom Företagarna i Finland. Dess verksamhetsområde är hela Nyland förutom Helsingfors, Esbo, Vanda och Grankulla. Nylands Företagare har 27 lokalföreningar av vilka många är svensk- och tvåspråkiga. Ordförande för Nylands Företagare är styrelsens ordförande Markku Aalto från Klaukkala och viceordförande är vd. Mari Ståhls från Lovisa, vd. Willem van Schevikhoven från Träskända och vd. Markku Häiväläinen från Kyrkslätt.

Medlemsservice
* regional intressebevakning
* rådgivning
* medlemsinfo vid behov
* medlemskort, som berättigar till många förmåner
* evenemang och kursverksamhet
* rekreation och socialt umgänge
* tidningen Suomen YrittäjäSanomat, 5 nummer per år
* svenskspråkig service b.la tidningen Företagare i Finland 4 nummer per år

Rådgivning
Riksomfattande rådgivning tel. (09) 229 222 kl. 8-20 Telefonrådgivning är avgiftsfri för medlemmarna i Företagarna i Finland Genom att svenskregistrera dig får du service och info på svenska

Lokalföreningarna (ordföranden i lokalföreningar inom Nylands Företagare)

Sivun kuva: Henna Mitrunen