Etusivu > Uudenmaan Yrittäjät > Uusimaa > Nain Uudenmaan Yrittajat Toimii

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Ehdokkaat UY:n hallitukseen vuosille 2021 ja 2022

Ehdokkaat:
Markku Aalto
Mikko Ahtiainen
Pekka Karjalainen
Pirjo Kivistö
Tarja Koski-Sipilä
Janne Laitinen
Risse Lundius
Kaisa Randström
Anne Rantalainen
Mari Ståhls
Willem van Schevikhoven
Jari K. Sillanpää
Riina Takala-Karppanen
Heidi Vanhatalo

Markku Aalto

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Puheenjohtaja

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 1987. Yrittäjäjärjestön aktiivina olen toiminut vuodesta useissa eri tehtävissä vuodesta 2006. Olen nykyinen puheenjohtaja ja halukas jatkamaan kyseisessä tehtävässä.

Ikä: 56

Jäsenyritys: Klaukkalan Kehys ja Lasi Oy, yritys työllistää 4 +1 henkilöä

Toimiala: Lasitus ja kehystys

Yhteystiedot:
040-500 6046

www.klaukkalankehysjalasi.fi
twitter      @markkua7
facebook  Markku Aalto
linkedin   markku aalto
instagram: markkua7

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Klaukkalan Yrittäjät ry, hallituksen jäsen

Paikallisyhdistys, joka on asettanut ehdokkaaksi (ei tarvitse olla py:n asettama ehdokas): Klaukkalan Yrittäjät ry

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet: Pitkä toiminta järjestön eri tehtehtävissä on antanut vankan kokemuspohjan. Yritystoiminnasta löytyy kokemusta niin työnantajuudesta kuin yksinyrittäjyydestä, myöskin eri toimialoja on tullut tutuksi ja kansainvälistä kokemustakin löytyy.

Mikko Ahtiainen

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Hallituksen jäsen tai varajäsen.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä kaupasta ja tuotehallinnasta. Pisimmän työurani olen tehnyt ABB:llä automaation parissa josta lähes viisi vuotta tein töitä Kanadassa myynti- ja markkinointitehtävissä. Olen yrittäjä jo kolmannessa polvessa ja vaikka oma yritykseni on vasta kolme vuotta vanha, toteutan yrittäessäni vanhaa unelmaani. Yritykseni tuo maahan audiovisuaalisia tuotteita. Toimin luottamustehtävissä myös Porvoon Läntisessä Rotari klubissa rahastonhoitajana.

Ikä: 50

Jäsenyritys: ComWall Oy, yksinyrittäjä

Toimiala: Tukkukauppa / maahantuonti

Yhteystiedot:
040 4194236

www.comwall.fi
linkedin www.linkedin.com/in/mahtiainen

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Porvoon Yrittäjät, varapuheenjohtaja

Paikallisyhdistys, joka on asettanut ehdokkaaksi (ei tarvitse olla py:n asettama ehdokas): Porvoon Yrittäjät

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet: Olen luonteeltani rauhallinen mutta määrätietoinen. Ymmärrän hyvin laajojakin kokonaisuuksia joka auttaa hoitamaan järjestöasioita monialaisesti ja asetettuja päämääriä kohti. Olen aina halunnut toimia yhteisten asioiden puolesta, moraalisesti oikeiden asioiden parissa. Tämä harrastus alkoi tukioppilaana jo peruskoulun 9. luokalla.

Pekka Karjalainen

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Hallituksen jäsen.

Yrittäjäkokemusta yli 30v. Erittäin aktiivinen ja osallistuva yhdistysaktivisti. Olen sekä Koulutettu hieroja-, että hyvinvointi ja yrittäjyysvalmentaja. Hierojan töiden ohella valmennan ihmisiä saavuttamaan paremman elämän laadun sekä alkavia yrittäjiä, yrittäjyyspolulle. UY:n hallituksessa toimin tällä hetkellä mm. jäsenhankintatiimin vetäjänä. UY:n Yksinyrittäjyydenasiantuntijaryhmän jäsen olen ollut sen perustamisesta lähtien.

Ikä: 56

Jäsenyritys: Terveyskoodi, yksinyrittäjä

Toimiala: Hieronta, hyvinvointi, valmennus

Yhteystiedot:
040 548 6461

www-sivut: terveyskoodi.fi
facebook: Löytyy sekä yrityksen, että henkilökohtaiset profiilit
linkedin: Pekka Karjalainen

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Järvenpään Yrittäjät  

Paikallisyhdistys, joka on asettanut ehdokkaaksi: Järvenpään Yrittäjät

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet: UY:n hallituksessa olen ollut nyt 2v. ja toivon jatkoa. Tuon hallitustyöskentelyyn yli 30v. yrittäjäurani kokemuksen, sekä myös ns. ”kentän äänen”. Minulla on erittäin laaja verkosto, johon kuuluu valtavasti yrittäjiä ja päättäjiä. Haluaisin tuoda yksinyrittäjien äänen myös suuriin neuvottelupöytiin. Tuon mukanani tiimityöskentelyä, neuvottelutaitoja, innostusta, kannustusta, ihmisläheisyyttä sekä paljon virkeitä ajatuksia ja kehitysideoita. Olen myös Suomen Yrittäjien valtuuston varajäsen.

Pirjo Kivistö

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Hallituksen jäsen.

Yrittäjä vuodesta 2005. Yrittäjäjärjestön jäsen vuodesta 2010. Olen luonteeltani sekä luova että pilkuttaja ja saan virtaa yhdessä muiden kanssa tekemisestä. Usein keskustellessa ja eri kulmilta asioita pohtiessa syntyvät ne parhaimmat ideat. Kenelläkään yrittäjällä ei liene aikaa tuhlattavaksi. Kahden eri yrityksen yrittäjänä ei ole minullakaan, mutta se yhdessä samaan suuntaan tekemisen virta on niin suuri vetovoimatekijä, että viihdyn erinomaisesti yrittäjäjärjestössä ja haluan kantaa oman korteni kekoon.

Ikä: 53

Jäsenyritys: Marketing & Communication Group Marco Oy ja Karisma Konseptit Oy

Toimiala: Markkinointiviestintä / Koulutus ja valmennus

Yhteystiedot:
040 560 4546

www.marcogroup.fi / www.karismakonseptit.fi
twitter twitter.com/marcogroupfi
facebook https://www.facebook.com/MarcoGroupFI 
linkedin https://www.linkedin.com/in/pirjo-kivisto/
IG https://www.instagram.com/marcogroupfi/

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Nurmijärven Yrittäjät ry, puheenjohtaja

Paikallisyhdistys, joka on asettanut ehdokkaaksi (ei tarvitse olla py:n asettama ehdokas): Nurmijärven Yrittäjät ry

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet: Olen ollut kaksi vuotta UY-hallituksessa ja erityisesti mukana strategialupauksen ”lisää businessmahdollisuuksia yrittäjille” suunnittelussa ja toteutuksessa sekä jäsenhankintatiimissä. Järjestömme jäsenyyden hyötyjä katsotaan tänä päivänä monelta eri suunnalta ja niihin meidän pitää kiinnittää erityistä huomiota. 

Yritysten ja eri koulutusasteilla toimivien oppilaitosten yhteistyöhankkeet ovat itselleni läheisiä. Osaavan ja sitoutuneen työvoiman saanti ei liene helpotu tulevaisuudessa, joten yhteistyötä tarvitaan. 

Tarja Koski-Sipilä

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Hallituksen jäsen tai varajäsen.

Olen aloittanut yrittäjänä 10 vuotta sitten ja yhtä kauan ollut Uudenmaan Yrittäjien jäsenyrittäjänä. Yritykseni  lisää ihmisten voimavaroja. Työnkuvani sisältää työpaikoilla elämäntapavalmennusta, kuntoanalyyseja ja henkilöstöliikuntaa. Nyt vaalivuonna on tullut tutuksi myös etänä toteutettavat palvelut ja siihen liittyvä uusi tekniikka.

Olen yksinyrittäjä, mutta asiakkaan tilauksen koosta riippuen yritykseni työllistää itseni lisäksi ammatinharjoittajia. Koska työskentelen asiakkaiden tarjoamissa olosuhteissa, rakennustyömaaparakista pörssiyritysten neuvotteluhuoneisiin ja jopa niiden merenpinnan alapuolella oleviin kellareihin, olen tottunut erilaisiin ihmisiin ja tilanteisiin. Uskallan tehdä päätöksiä ja valintoja ja hahmotan helposti erilaisia skenaarioita.

Työyhteisöpalveluiden ohella tutoroin kerran viikossa Itä-Suomen Yliopiston avoimen yliopiston opintoja. Pidän opiskelijoiden haastavista kysymyksistä, koska ne positiivisessa mielessä pakottavat minut pysymään ajantasallaliikuntatieteellisestä perustutkimuksesta. Heidän kanssaan työ on lisäksi niin intensiivistä, että se tuo hyvää vaihtelua työhöni.

Vastaan myös maa- ja metsätaloutta harjoittavan sukutilamme toiminnasta vuodenvaihteessa tehdyn sukupolvenvaihdoksen seurauksena. Tilalla viljellään timotein, ohran ja kauran siementä. Vapaa- aikaani käytän liikkumiseen mm. rullahiihtäen, kahvakuulaillen ja painavia asioita nostellen. Pidän myös rikosdekkareista sekä kirjoina että tv-sarjoina.

Vuodesta 2016 Jokelan Yrittäjien hallitustyöskentely ja siitä kolme vuotta kestänyt puheenjohtajuus, ovat opettaneet minulle yrittäjäyhdistystoimintaa ja tarjonneet hyvän perehdytyksen UY:n hallituksenjäsenen tehtävään. Puheenjohtajuuteni aikana koen onnistuneeni erityisesti yhdistyksen varainhankinnassa, sekä yrittäjäjärjestötoiminnan läpinäkyvyyden lisäämisessä jäsenyrittäjiemme keskuudessa.

Koska nyt olen jäämässä pois yhdistyksen puheenjohtajan paikalta, on minulla aikaa panostettavaksi Uudenmaan Yrittäjien hallitustyöskentelyyn.

Ikä: 40

Jäsenyritys: Euforian Oy, yksinyrittäjä, vaihtelevasti ammatinharjoittajia alihankkijoina 

Toimiala: Työhyvinvointipalvelut ja henkilöstöliikunta, sekä maatalous

Yhteystiedot:
040 179 0025

www.euforian.fi 
linkedin linkedin.com/in/tarjakoski-sipilä

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Jokelan Yrittäjät, puheenjohtaja 2018-2020, Jokelan Yrittäjien hallituksen jäsen vuodesta 2016.

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet: Minulla olisi annettavana avarakatseisuutta, jämäkkyyttä, vankkaa kokemusta yksinyrittämisestä todella kilpaillulla toimialalla sekä ymmärrystä sukupolvenvaihdokseen 
liittyvistä asioista. Uskallan laittaa itseni likoon, tuoda esiin mielipiteeni, tehdä päätöksiä sekä arvioida kriittisesti saamaani informaatiota. Osaan pitää puoleni, en 
kuitenkaan ole mikään jyrä.

Haluan nähdä jatkossakin aluejärjestön panostavan yhä edelleen liiketoimintamahdollisuuksien ja verkostojen kehittämiseen jäsenyrittäjille. Mielestäni rahastakin on 
uskallettava puhua, koska se on jokatapauksessa yhtenä tärkeimmistä motiiveista monen jäsenyrittäjämme kunnianhimoisissa ponnisteluissa.

Haluan omalta osaltani olla vaikuttamassa siihen, että uusmaalaiset jäsenyrittäjät tietävät ja luottavat Uudenmaan Yrittäjien pitävän heidän puoliaan, “tarvis enemmän 
duoo ku sooloo”. 

Janne Laitinen

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Hallituksen jäsen tai varajäsen.

Olen työskennellyt 28 vuotta promo-, tapahtuma-, menekinedistämis- ja yrityslahjatuotteiden, varainhankinnan, sekä niihin liittyvien palveluiden ja kampanjoiden parissa. 2006-2019 yrittäjä-osakkaana, sekä hallituksen puheenjohtajana, 2019-2020 toisaalla myyntijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Nyt poikkeuksellisena vuonna 2020 hyppäsin maaliskuusta alkaen päätoimiseksi yrittäjäksi Blomma Group Oy:n. Yrityksessä toteutan edelleen tuotemediaa, teemme pienimuotoisia tapahtumia, cateringia Blomma Cateringissä, sekä vuokraamme juuri avattua tapahtuma- ja kokoustilaa, Blomma TILAa. Toteutamme itse myös tapahtumiin ja palveluihin liittyviä verkkosivustoja ja some-markkinointia. Kirkkonummen Yrittäjien hallituksessa vuodesta 2019, puheenjohtajana 2020.

Ikä: 53

Jäsenyritys: Blomma Group Oy, yritys työllistää kaksi henkilöä.

Toimiala: Yleistukkumyynti, tapahtuma- ja markkinointituotteet, tapahtuma- ja kokoustila, pitopalvelu.

Yhteystiedot:
050 552 1232

blommacatering.fi, blommagroup.fi
twitter @jannelait
facebook https://www.facebook.com/janne.laitinen.568/
linkedin www.linkedin.com/in/janne-laitinen-bg

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Kirkkonummen Yrittäjät ry, puheenjohtaja

Paikallisyhdistys, joka on asettanut ehdokkaaksi (ei tarvitse olla py:n asettama ehdokas): Kirkkonummi

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet: Tuon pitkäaikaista kokemusta hallitustyöskentelystä. niin yritys, kuin yhdistys puoleltakin. Strategiatyö, markkinointi ja myynti ovat ominta alaani.

Risse Lundius

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Hallituksen jäsen tai varajäsen.

Aloitin urani Hangon yrittäjien puheenjohtajana v.1999 aina vuoteen 2006 asti.Olin Uudenmaan yrittäjien hallituksessa v.2000-2005 jossa yhteisiä asioita vietiin eteenpäin hyvässä yhteistyössä. Olin mukana perustamassa Eteläkärjen yrittäjät ry:n joka oli yhteinen yhdistys Hanko, Tammisaari, Tenhola, Pohja ja Karjaa akselilla. Aktiivinen hallituksen jäsen oli Södra Finlands företagare ry:ssä joka vei ruotsinkielisten yrittäjien intressit eteenpäin. Perustin nykyinen yrityksen 1994. Toimialoja on ollut useita esim. autohuolto ja myynti, mainostoimisto, atk-liike ja nykyhetkellä sähköinen tilitoimisto.

Ikä: 44

Jäsenyritys: UpTrade Oy / Digikonttori, yksinyrittäjä, kaksi alihankkijaa

Toimiala: Sähköinen Taloushallinto

Yhteystiedot:
0440507209

www.digikonttori.fi
https://www.facebook.com/risse.lundius
https://www.linkedin.com/in/risse-lundius-2357a736/

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Hangon yrittäjät

Paikallisyhdistys, joka on asettanut ehdokkaaksi (ei tarvitse olla py:n asettama ehdokas): Hangon Yrittäjät ry

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet (max 500 merkkiä välilyönnein):

Omaan pitkän kokemuksen yrittäjyydestä ja toiminta kuviot eri järjestöissä. Yritystoiminnasta tuon esille yrittäjien monenlaiset tarpeet monista eri toimialoista. Nykyisessä työssäni kohtaan asiakkaita/ yrittäjiä haasteineen ja koen olevan ajan tasalla mitä tämän päivän yrittäjät tarvitsevat. Minulta löytyy laaja alueellinen verkosto, koska olen koko työurani tehnyt b to b yrittäjien kanssa Uudellamaalla. Minulla on vahva usko nuorempaan yrittäjä sukupolveen ja toivon että saisimme myös nuorempaa näkökulmaa jär-jestöihimme. Nykyaikaisuus, digitaalisuus ja uudenlaiset työrutiinit ovat minulle sydämen asia.

 

Kaisa Randström

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Hallituksen jäsen ja varajäsen.

Olen 40 vuotias kolmen kouluikäisen lapsen äiti. Perustin kahvilani Siuntioon 2013 ja loin siitä kylän olohuoneen. Laajensin toimintaani pari vuotta myöhemmin lisäämällä viinibaarin palvelut A-oikeuksineen. Olen ennen ja jälkeen kahvilani toiminut myös tuote-edustajana ja tarjonnut osaamistani myös yhteistyökumppaneilleni mm. kevytyrittäjänä. Olen Yrittäjäyhdistyksessä ollut mukana 2013 asti. Paikallisyhdistyksen hallituksessa aloitin 2014 ja puheenjohtajana 2016. Uudenmaan Yrittäjien hallituksessa olen ollut mukana kaksi vuotta.  En ole yrittäjä perheessä kasvanut ja vielä kymmenen vuotta sitten suunnitellut olevani kohta yrittäjä, mutta kipinän ja palon sytyttyä, ei ole enää epäilystäkään, etten olisi aina sydämeltäni yrittäjä.

Ikä: 40

Jäsenyritys: Nostalgia, yksinyrittäjä

Yhteystiedot:
0407387809

facebook https://www.facebook.com/kaisa.randstrom/

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Siuntion Yrittäjät ry, puheenjohtaja

Paikallisyhdistys, joka on asettanut ehdokkaaksi (ei tarvitse olla py:n asettama ehdokas): Siuntion Yrittäjät ry

 

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet: Yrittäjätaipaleeni alku ei ollut helppo vaan kivinen, taistelin yksinyrittäjänä monen vaikeuden kautta kohti unelmaani. Starttirahankin sain hallinto-oikeuden kautta. Vaikka olin Yrittäjäyhdistyksessä mukana alusta asti, en sen potentiaalia ja verkostoa vaikeuksissa osannut heti käyttää. Opin nopeasti ja huomasin, kuinka paljon matkan mutkia voisimmekaan yhdessä suoristaa. Yhteiskuntamme ei ole valmis mm. yrittäjyyden mahdollisuuksien hyödyntämisessä tai itsensä työllistävien tasa-arvon toteutumisessa. Olen harkitseva ja kuunteleva osa tiimiä. Minulla on näkökulmaa ja kokemusta useammalta alalta, pienistä yrityksistä ja suurista, myös palkansaaja puolelta. Minulla on monipuoliset verkostot joiden kautta näkemyspohjaa kasvatan. On ollut ilo ja rikkaus olla osa tätä yhdistystä, jossa opimme toisiltamme ja sparraamme avoimesti, niin vaikeuksissa kuin iloissakin, tahdon jatkaa työtä ja olen varma, että minulla on paljon annettavaa. Yhdessä olemme enemmän!

 

Anne Rantalainen

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Varapuheenjohtaja, hallituksen jäsen tai varajäsen.

Hyvinkääläinen tilitoimistoyrittäjä, yli 30 v kokemus. Aloitimme puolisoni kanssa yksinyrittäjinä 21 vuotiaina, ja olemme kasvattaneet yritystämme, sillä haluamme olla paitsi omalla osaamisellamme huolehtimassa suomalaisten yritysten menestymisestä, kehittämässä oman toimialamme tulevaisuuden haasteissa.

Paikallisyhdistystoiminnassa vuodesta 1990 alkaen Hyvinkään yrittäjien Naisjaoston hallituksessa. Naisjaoston puheenjohtaja 9 v ja sen jälkeen 9v Hyvinkään yrittäjien puheenjohtaja,  2019 alusta varapuheenjohtaja.

Ikä: 60

Jäsenyritys: Rantalainen – Yhtiöt, yritys työllistää 800 henkilöä.

Toimiala: Taloushallinto


Yhteystiedot:
040 5306977

www.rantalainen.fi
Twitter:          https://twitter.com/ranyhtiot
Facebook:     https://www.facebook.com/rantalainenyhtiot/
LinkedIn:       https://www.linkedin.com/company/rantalainen-oy/
Instagram:     https://www.instagram.com/rantalainenyhtiot/
Youtube:       https://www.youtube.com/channel/UCZbqg97hLggrmuZFYVH_Gjg

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Hyvinkään yrittäjät ry, entinen puheenjohtaja, nyt varapuheenjohtaja

Paikallisyhdistys, joka on asettanut ehdokkaaksi (ei tarvitse olla py:n asettama ehdokas): Hyvinkään yrittäjät ry

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet: Parikymppisenä aloitimme yksinyrittäjinä ja olemme puolisoni kanssa kasvattaneet yritystämme määrätietoisesti. Tutuksi on tullut työllistämisen haasteet ja muut työnantajan velvollisuudet. Myös yrityksen organisaation rakentumista eri tilanteissa on tullut opeteltua. Tilitoimistomme asiakaskunta kuvaa hyvin Suomen yrittäjien jäsenkuntaa, joten niin yksinyrittäjien kuin työllistävienkin yritysten yritysrakenteet ja verotustilanteet, sekä asiakkaiden toimialoihin liittyvissä asioissa on paljon kokemusta. Olen hallitustyöskentelyn ammattilainen.

 

Jari K. Sillanpää

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, hallituksen jäsen tai varajäsen.

Ikä: 64

Jäsenyritys: Mäntsälän Ma & Ja Ky, yritys työllistää 2-3 henkilöä  

Toimiala: ravintola, lounas/tilausravintola

Yhteystiedot:
puhelin 040 5444282

www.maja.fi
facebook Brasseria Pihvi-Maja tai Jari K Sillanpää

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Mäntsälän Yrittäjät  

Rooli paikallisyhdistyksen luottamustehtävissä: -

Ehdokkaan ja/tai yrityksen esittely (max 500 merkkiä välilyönnein):

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet: kokemusta yritystoiminnasta, idearikas 

Mari Ståhls

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Varapuheenjohtaja ja hallituksen jäsen

Olen 46v ompelimoyrittäjä Loviisasta, toimin yksinyrittäjänä ja olen ollut yrittäjänä 13v. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi aikuista lasta. Olen ollut yrittäjäyhdistys aktiivi yrittäjäksi ryhtymisestäni asti ja toimin mukana kaikilla kolmella tasolla. Tällä ketkellä toimin varapj:na sekä Loviisassa että UY:ssä ja tulin juuri valituksi SYn liittovaltuustoon. Työn ja yhdistystoiminan lisäksi harrastan muita käsitöitä, pyrin käymään säännöllisesti lenkillä ja kuuntelen paljon musiikkia.

Ikä:  46

Jäsenyritys: mari’s ompelupalvelu, yksinyrittäjä

Toimiala: ompelupalvelut

Yhteystiedot:
040 523 0276

facebook https://www.facebook.com/maris-ompelupalvelu-763301680491552
IG https://www.instagram.com/maris_ompelupalvelu/?hl=fi

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Loviisan Yrittäjät, varapuheenjohtaja

Paikallisyhdistys, joka on asettanut ehdokkaaksi (ei tarvitse olla py:n asettama ehdokas): Loviisan Yrittäjät

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet:

Olen ollut toiminnassa mukana jo kauan ja siksi vahvuuteni onkin järjestön tunteminen erittäin hyvin. 13v yksinyrittäjänä on myös opettanut paljon siitä mitä on tehdä töitä yksin ja olenkin yksinyrittäjien vahva puolestapuhuja ja mukana yksinyrittäjä verkostoissa sekä UYssä että SYssä. Vuodet toiminnassa ovat opettaneet paljon ja osaan myös asettua työnantajan näkökannalle. Yhdistystoiminta on myös antanut minulle vahvan verkoston, jolta voi kysyä neuvoa silloin, kun oma kokemus ei riitä. Kuitenkin kaikkien näiden vuosien jälkeen tärkein antini on yhä into tehdä töitä kaikkien yrittäjien eteen.

 

 

 

 

 

 

Willem van Schevikhoven

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Varapuheenjohtaja ja hallituksen jäsen.

Olen 34-vuotias, Uudenmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja. Yritän Pornaisissa, asun Järvenpäässä, ja olen jäsen molemmissa. Yrittäjyys on minulle elämän arvo, jonka puolesta vaikutan monella eri osa-alueella Yrittäjissä ja politiikassa. Toimin myös Suomen Yrittäjien valtuustossa, Pornaisten Yrittäjien hallituksessa, Järvenpään kaupunginhallituksessa sekä muissa luottamustoimissa. Yrittäjissä tahdon päästä pitkälle, kenties joskus valtakunnan kärkipaikoille puhumaan yrittäjyyden puolesta.

Ikä: 34

Jäsenyritys: Race Performance Oy, yritys työllistää neljä henkilöä.

Toimiala: Verkkokauppa

Yhteystiedot:

0407700740

www-sivut https://www.willem.fi
twitter https://twitter.com/vanschevikhoven
facebook https://www.facebook.com/vanschevikhoven
linkedin https://www.linkedin.com/in/vanschevikhoven
instagram: https://www.instagram.com/vanschevikhoven
pinterest https://www.pinterest.com/vanschevikhoven

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Pornaisten Yrittäjät, Järvenpään Yrittäjät, Puheenjohtaja (Pornainen 2020), jäsen (Järvenpää 2020)

Paikallisyhdistys, joka on asettanut ehdokkaaksi (ei tarvitse olla py:n asettama ehdokas): Pornainen

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet: Hyvää tehdään yhdessä, ei soolona. Osaan kuunnella, keskustella, ja viedä viestiä eteenpäin. Koulutustaustani on Yritysjohtamisen eat.”JET”, tuotekehityksen eat., lukio, Kauppakamarin HHJ (hyväksytty hallituksen jäsen), ja nyt opiskelen Haaga-Heliassa kauppatieteitä.Olen kiinnostunut yrittäjyydestä ja yhteiskunnasta monialaisesti, ja kartuttanut nuoresta iästäni huolimatta tietämystä ja kokemusta vapaa-ajan sekä monien luottamustehtävien kautta paljon.CV sivuilla www.willem.fi/fi/about

 

Riina Takala-Karppanen

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Hallituksen jäsen ja varajäsen.

Olen 40 vuotta alalla toiminut, innostunut ja idearikas toimittaja, joka perusti 3 vuotta sitten Viestintäpalvelu Kahvimaa Oy:n palvelemaan yrityksiä erilaisissa viestintätarpeissa.  

Käytännössä tiedotteiden, artikkeleiden, asiakastarinoiden kirjoittamista, sisällöntuotantoa someen, ilmoitusaineistojen valmistusta, esitteiden suunnittelua, vaikka asiakaslehti avaimet käteen -periaatteella. Lähdetään liikkeelle Tuumaustunnista ja "Tehdään yhdessä tuumattua viestintää". 

Ikä: 59 vuotta

Jäsenyritys: Viestintäpalvelu Kahvimaa Oy , yksinyrittäjä

Toimiala: Toimittajan työtä medioille, yritysviestintää yrityksille ja kehitteillä isännöintitoimistojen viestintäkonsepti.

Yhteystiedot:
+358 40 502 1769 
 
linkedin: https://www.linkedin.com/in/riina-takala-karppanen-139aa472/

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Lohja, jäsen

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet: Viestinnällinen osaamiseni, mutta työ- ja elämänkokemukseni puolesta useita näkökulmia yrittäjyyteen. Kustansimme mieheni kanssa yli 25 vuotta 
kiinteistöalalla ilmestyvää ammattilehteä, mikä kartutti kokemusta perheyrittäjyydestä. Nyt toimin yksinyrittäjänä ja saanut tuntumaa myös freelanceriuuteen. Olen seurannut pitkään myös isännöintiyrityksiä ja miten ne kykenevät vastaamaan alati kasvaviin asiakas- mutta myös yhteiskunnallisiin haasteisiin. 

Heidi Vanhatalo

Olen kiinnostunut Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2021-2022 hallituksessa seuraavista tehtävistä:

Hallituksen varajäsen.

Perustin mieheni kanssa Salonkiravintola Neilikan vuonna 2013. Tarjoamme juhla- ja kokouspalveluita tunnelmallisessa maalaisympäristössä Hyvinkäällä. Olen valmistunut restonomiksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Innostun uusista asioista.

Ikä: 33

Jäsenyritys: Salonkiravintola Neilikka Oy, yksi työntekijä

Toimiala: Ravintola-ala

Yhteystiedot:
0407731564

www.ravintolaneilikka.fi
twitter @HeidiVanhatalo / @SRNeilikka
facebook Heidi Vanhatalo / Salonkiravintola Neilikka
linkedin Heidi Vanhatalo
instagram Salonkiravintola_Neilikka

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Hyvinkään Yrittäjät, hallituksen jäsen

Paikallisyhdistys, joka on asettanut ehdokkaaksi (ei tarvitse olla py:n asettama ehdokas): Hyvinkään Yrittäjät ry

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet:

Olen ollut Hyvinkään Yrittäjien hallituksessa 5 vuotta ja Uudenmaan yrittäjien hallituksessa Anne Rantalaisen varajäsenenä kaksi vuotta. Yhteiskunnalliset asiat kiinnostavat ja niiden hoitaminen onnistuu parhaiten yhdessä tekemällä. Hallitustyöskentelyyn toisin nuorten yrittäjien näkökulmia.

 

 

Lisätietoja ehdokkaaksi hakeutumisesta.