Työterveyshuollon puitesopimus | Yrittajat.fi
Etusivu > Uudenmaan Yrittäjät > Uusimaa > Yrittajan Tyoterveyshuolto

Etsi

Työterveyshuollon puitesopimus

Työterveyshuollon puitesopimus

Uudenmaan Yrittäjät ry on solminut työterveyshuollon puitesopimuksen kahdeksan toimialueensa palveluntarjoajan kanssa. Palveluntarjoajat on valittu alueittain seuraavasti:

Itä-Uusimaa

ERGO TERVEYSPALVELUT OY: Loviisa  - Lue lisää
PORVOON LÄÄKÄRIKESKUS Borgå läkarcentral ab: Porvoo - Lue lisää

Keski-Uusimaa

AAVA: Kerava, Järvenpää, Hyvinkää ja Tuusula - Lue lisää
ATTENDO: Kerava - Lue lisää
DIAGNOS: Klaukkala ja Nurmijärven kirkonkylä - Lue lisää

Länsi-Uusimaa

FOLKHÄLSAN: Karjaa - Lue lisää
MEDIRIINA: Hanko - Lue lisää
MEHILÄINEN: Lohja, Nummela, Karkkila, Tammisaari ja Hanko - Lue lisää

Uudenmaan Yrittäjien 1.10.2017 voimaan tulleella puitesopimuksella työterveyshuollon järjestäminen lain vaatimalla tavalla on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi yrittäjäjärjestön jäsenille.

Puitesopimuksella varmistetaan, että palvelut ovat laadukkaita, kohtuuhintaisia ja vastaavat jäsenyritysten tarpeita.

 

Yrittäjäjärjestön jäsen voi solmia puitesopimuksella:

Ennaltaehkäisevän eli lakisääteisen työterveyshuollon, joka sisältää mm.

 • työpaikkaselvityksen
 • toimintasuunnitelman
 • tietojen antamisen, neuvonnan ja ohjauksen (TANO)
 • terveystarkastukset
 • työyhteisön toimivuuden edistämisen
 • työssä selviytymisen seurannan ja kuntoutukseen ohjaamisen
 • sairauspoissaolojen seurannan ja tapaturmien torjunnan ylläpidon ·
 • ensiavun järjestämiseen osallistumisen
 • laadun ja vaikuttavuuden arviointi ja seuranta

Halutessaan ennaltaehkäisevän (lakisääteisen) työterveyshuollon lisäksi sairaanhoidon, joka sisältää

 • työterveyslääkärin, terveydenhoitajan, työfysioterapeutin tai muun työterveyshuollon ammattilaisen antaman yleislääkäritasoisen hoidon laboratorio -ja kuvantamistutkimuksineen.
 • erikoislääkärikonsultaatiot, kun hoitovastuu on työterveyslääkärillä.

Lisäksi jäsenyrittäjä voi itse sopia työterveyshuollon muista palveluista, joita Kela ei korvaa työterveyshuollon kustannuksina. Tällaisia ovat esim. työfysioterapeutin hieronta.

Puitesopimuksen kilpailutus on tehty yhteistyössä Euroopan sosiaalirahaston rahoittaman TyhyverkostoX / Palvelut -hankkeen kanssa. Lue lisää https://www.ttl.fi/tutkimushanke/tyhyverkostox-tyoterveytta-tyoturvallis...

Puitesopimukseen voi liittyä palauttamalla tämä lomake täytettynä valitulle palveluntarjoajalle tai olemalla suoraan yhteydessä palveluntarjoajaan.

Lomake: puitesopimukseen_liittyminen_uy.docx

 

Lisätietoa puitesopimuksen sisällöstä antaa:

Petri Ovaska
järjestäpäällikkö
Uudenmaan Yrittäjät ry
puh. 050 558 5674
s-posti:
 

Puitesopimuskumppanit

 
Itä-Uusimaa
 
LOVIISAN LÄÄKÄASEMA ERGO
PORVOON LÄÄKÄRIKESKUS

Keski-Uusimaa

AAVA
ATTENDO
DIAGNOS

Länsi-Uusimaa

FOLKHÄLSAN
MEDIRIINA
MEHILÄINEN

 

 

 


LOVIISAN LÄÄKÄASEMA ERGO
Loviisan Lääkäriasema ERGO on yksityinen, ketjuista riippumaton ja kotimainen lääkäriasema. Tarjoamme paikallistuntemuksella ammattitaitoisia ja joustavia terveydenhuollon palveluita Sinulle, perheellesi ja yrityksellesi.

Terveys on työnteon edellytys. Joustavat työterveyspalvelut auttavat yritystäsi voimaan hyvin.

Ergo Terveyspalvelut Oy on yrittäjävetoinen paikallinen lääkäriasema, joka tarjoaa monipuoliset ja joustavat palvelut. Lääkäriasema sijaitsee keskeisellä paikalla kauppakeskus Gallerian toisessa kerroksessa. Yhteistyössä asiakkaan kanssa suunnittelemme ja tuotamme laadukkaita ja kokonaisvaltaisia palveluita. Sopimussisältö muokataan yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaan. Palvelemme asiakkaitamme molemmilla kotimaisilla kielillä ja myös englanniksi.

Enemmän tietoja antaa vastaava työterveyshoitaja Lotten Nyström, puh 019 5172000,
Lomakkeen palautus
www.loviisanlaakariasema.fi

Hälsan är förutsättningen för arbetsförmågan. Våra flexibla företagshälsovårdstjänster hjälper ditt företag att må bra. Ergo Hälsovårdstjänster Ab är en företagarledd lokal läkarstation, som erbjuder mångsidiga och flexibla tjänster. Läkarstationen finns på central plats i köpcentret Gallerian andra våning.

I samarbete med kunden planerar vi och producerar kvalitativa och helhetsomfattande tjänster. Avtalsinnehållet planeras utgående från företagets behov och önskemål. Vi betjänar våra kunder på båda inhemska språken och också på engelska.

Mera information ger ansvariga företagshälsovårdare Lotten Nyström, tfn 019 5172000,
www.loviisanlaakariasema.fi

Kuningattarenkatu 11
Kauppakeskus Galleria 2.krs
07900 Loviisa
puh. 019 - 517 2000
www.loviisanlaakariasema.fi

 

PORVOON LÄÄKÄRIKESKUS

Porvoon Lääkärikeskus on itäisen Uudenmaan johtava terveyspalveluyritys.

Vuonna 1972 perustettu lääkärikeskus tarjoaa monipuolisia, korkealaatuisia ja jatkuvasti ajantasaisia terveydenhuoltopalveluja yksityisille henkilöille, yrityksille, kunnille ja yhteisöille.

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen. Seuraamme säännöllisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja keräämme aktiivisesti asiakaspalautetta, joka auttaa jatkuvasti parantamaan palveluamme. Yrityksen tavoitteena on taloudellinen kannattavuus, jotta voimme tarjota tarpeelliset resurssit jatkuvalle kehitykselle, paremmalle asiakaspalvelulle ja henkilökunnan hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämiselle. Haluamme edesauttaa toimialueemme edelläkävijänä osaamisellamme ja erinomaisella palvelulla asiakkaidemme terveyttä, työkykyä ja hyvinvointia.

Porvoon Lääkärikeskus tarjoaa yrittäjille sekä kaikenkokoisille yrityksille monipuolisia terveydenhuollon ja sairaanhoidon palveluja suomeksi ja ruotsiksi. Hyvällä työterveyshuoltoyhteistyöllä edistetään yrittäjän ja työntekijöiden työhyvinvointia.

Työterveyshuollon sisältö suunnitellaan aina yrityksen tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti yhdessä työterveyshuollon tiimin kanssa, työterveyshoitaja, - lääkäri, - fysioterapeutti ja - psykologi. Keskeisellä sijalla ovat työkykyä ylläpitävä toiminta ja työhyvinvointiin liittyvät asiat. Yhteistyö Lääkärikeskuksen muiden yleis- ja erikoislääkäreiden kanssa takaavat tehokkaat hoitoprosessit ja nopean hoitoon pääsyn.

Yleisimmät palvelumme työterveyshuollossa:

Työterveyshuoltopalvelut, laboratoriopalvelut, röntgen- ja magneettipalvelut, fysioterapia ja erikoislääkäripalvelut

Näsin koulukatu 2, 06100 PORVOO
puh. 019 5211 500
sähköposti: 
www.porvoonlaakarikeskus.fi

Pyydä tarjous https://umb01.atao.fi/apila/#id=1873&mode=form

 


AAVA

Lääkärikeskus Aava - Elämäntyönä terveytesi

Suomalainen Lääkärikeskus Aava on edistänyt terveyttä ja hyvinvointia jo yli 50 vuotta. Elämäntyönämme on asiakkaidemme hyvinvointi ja terveys, huolenpitomme kantaa läpi koko ihmisen elämän. Kehitämme toimintaamme ja koko toimialaamme viisaasti ja välittäen.

www.aava.fi

 

ATTENDO

Attendo Keravan työterveyshuolto

Osoite: Kultasepänkatu 8, 04250 Kerava
Avoinna Ma–pe klo 8–16
Ajanvaraus ja soittopyynnöt p. 044 494 3171
sähköposti: 
 
Työterveyshuollon palveluistanne vastaa:
Arja Airto, työterveyshoitaja/ vastuuhoitaja 044 494 3173

Susanna Karimaa, yksikön johtaja /työterveyshoitaja 044 494 2982

Lisätietoja saa osoitteesta: https://www.attendo.fi/Keravan-ty%C3%B6terveyshuolto

Tervetuloa!

 

DIAGNOS

Diagnos Terveyspalvelut Oy on yksityinen, kotimaisessa omistuksessa oleva lääkärikeskus. 

Lääkärikeskuksellamme on kaksi toimipistettä toinen Klaukkalassa Viirintiellä ja toinen Nurmijärven kirkonkylällä Keskustiellä.

Olemme yksilöllinen, ketterä ja joustava perheyritys. Tarjoamme asiakastarpeiden mukaan räätälöidyt hinnoittelu- ja palvelumallit.

Tarjoamme ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa, työterveyden sairaanhoitopalveluja sekä työhyvinvointipalveluja.

Lähetä meille yhteydenottopyyntö vastaavalle työterveyshoitajalle: tuija.pajuoja (a) diagnos.fi tai soita Tuijalle p. (09) 2766 8032.

Toimipaikkojen yhteystiedot:
Klaukkalan Lääkäriasema Viirintie 3, 01800 Klaukkala
Kirkonkylän Lääkäriasema Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi
www.diagnos.fi

 

FOLKHÄLSAN

Folkhälsanin terveystori Karjaalla

Visiomme ”Hyvä elämä – elämän kaikissa vaiheissa” mukaisesti uskomme, että oikean tuen ja palvelujen avulla ihminen voi luoda itse itselleen hyvän elämän haavoittuvissakin tilanteissa. Kaiken toimintamme pohjalla on terveyttä edistävä ajatusmaailma. Tarjoamme terveydenhuoltopalveluja lapsille, nuorille, aikuisille ja ikäihmisille.

Folkhälsan on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon sosiaali- ja terveysalan järjestö. Folkhälsanin terveystori on Karjaan keskustassa toimiva kaksikielinen lääkäriasema, joka tarjoaa työterveyshuoltoa Raaseporin ja Inkoon alueella.

Panostamme henkilökohtaiseen palveluun. Meillä puheluusi vastaa aina kokenut hoitaja omalla kielelläsi ja ovesta sisään astuessasi sinua tervehtivät ajanvarauksen ystävälliset hoitajamme. Pätevän henkilökuntamme vaihtuvuus on vähäinen ja meillä on hyvä paikallistuntemus.

Annamme mielellämme pyynnöstä lisätietoja!

Folkhälsan är en allmännyttig, icke-vinstdrivande social- och hälsovårdsorganisation. Folkhälsans hälsotorg är en läkarstation i Karis centrum, som erbjuder företagshälsovård i Raseborg och Ingå.

Vi satsar på personlig service. I telefonen svarar alltid en erfaren skötare på ditt språk och när du kommer in genom dörren mottages du av tidsbeställningens vänliga personal. Vår kompetenta personal har god lokalkännedom och kan erbjuda kontinuitet i vården.

Vi ger gärna tilläggsinformation!

Lomakkeen palautus

Folkhälsan Välfärd Ab
Korkeavuorenkatu 5-7, 10300 Karjaa
019 2786141

 

MEDIRIINA

Yksilöllisiä terveydenhuollon palveluita Hangossa

Lääkäriasema Mediriina on lämminhenkinen, pieni lääkäriasema Hangossa. Lääkäriasemamme tarjoaa työterveyshuollon palvelut sekä yleislääkärin ja merimieslääkärin palvelut.
 
Ratakatu 8
10900 Hanko
Ajanvarausnumero
019-2482284
www.mediriina.fi

Lomakkeen palautus

 

MEHILÄINEN

Mehiläisen Työelämäpalvelut sisältää kattavan kokonaisuuden vaikuttavia työterveys-, työkyky- ja työhyvinvointipalveluita. Yli 60 työterveysyksikön valtakunnallinen palveluverkostomme ja monipuoliset, sähköisesti tuetut asiointikanavamme takaavat joustavan ja nopean asioinnin missä ikinä liikutkin. Työterveysyhteistyön pääpaino on työhyvinvointia edistävässä sekä sairauksia ja työkyvyttömyyttä ennaltaehkäisevässä toiminnassa. Sen lisäksi oikea-aikainen ja tehokas sairauksien hoito takaa työkyvyn palauttamisen mahdollisimman nopeasti.

Nimeämme yrityksellesi oman moniammatillisen tiimin valitsemaanne pääsopimuspaikkaan koostuen työterveyshoitajasta, -lääkäristä, -psykologista ja -fysioterapeutista. Työkyvynarvioinnin tilanteissa tiimiä täydentävät tarvittaessa erikoislääkärit. Sopimussisältö tarkennetaan yrityskohtaisesti.

Katso lähin toimipiste osoitteesta www.mehilainen.fi ja pyydä tarjous joko kotisivuiltamme https://www.mehilainen.fi/yrityksille/pyyda-tarjous tai suoraan puitesopimuksenne yhteyshenkilöltä:

Mari Ulkuniemi, aluemyyntipäällikkö, p. 0405822499 tai

Lomakkeen palautus

Yrityksen tärkein resurssi – 100% kunnossa

 
 

 

Työterveyshuollon puitesopimus

Uudenmaan Yrittäjät ry on solminut työterveyshuollon puitesopimuksen kahdeksan toimialueensa palveluntarjoajan kanssa. Palveluntarjoajat on valittu alueittain seuraavasti:

Itä-Uusimaa

ERGO TERVEYSPALVELUT OY: Loviisa  - Lue lisää
PORVOON LÄÄKÄRIKESKUS Borgå läkarcentral ab: Porvoo - Lue lisää

Keski-Uusimaa

AAVA: Kerava, Järvenpää, Hyvinkää ja Tuusula - Lue lisää
ATTENDO: Kerava - Lue lisää
DIAGNOS: Klaukkala ja Nurmijärven kirkonkylä - Lue lisää

Länsi-Uusimaa

FOLKHÄLSAN: Karjaa - Lue lisää
MEDIRIINA: Hanko - Lue lisää
MEHILÄINEN: Lohja, Nummela, Karkkila, Tammisaari ja Hanko - Lue lisää

Uudenmaan Yrittäjien 1.10.2017 voimaan tulleella puitesopimuksella työterveyshuollon järjestäminen lain vaatimalla tavalla on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi yrittäjäjärjestön jäsenille.

Puitesopimuksella varmistetaan, että palvelut ovat laadukkaita, kohtuuhintaisia ja vastaavat jäsenyritysten tarpeita.

 

Yrittäjäjärjestön jäsen voi solmia puitesopimuksella:

Ennaltaehkäisevän eli lakisääteisen työterveyshuollon, joka sisältää mm.

 • työpaikkaselvityksen
 • toimintasuunnitelman
 • tietojen antamisen, neuvonnan ja ohjauksen (TANO)
 • terveystarkastukset
 • työyhteisön toimivuuden edistämisen
 • työssä selviytymisen seurannan ja kuntoutukseen ohjaamisen
 • sairauspoissaolojen seurannan ja tapaturmien torjunnan ylläpidon ·
 • ensiavun järjestämiseen osallistumisen
 • laadun ja vaikuttavuuden arviointi ja seuranta

Halutessaan ennaltaehkäisevän (lakisääteisen) työterveyshuollon lisäksi sairaanhoidon, joka sisältää

 • työterveyslääkärin, terveydenhoitajan, työfysioterapeutin tai muun työterveyshuollon ammattilaisen antaman yleislääkäritasoisen hoidon laboratorio -ja kuvantamistutkimuksineen.
 • erikoislääkärikonsultaatiot, kun hoitovastuu on työterveyslääkärillä.

Lisäksi jäsenyrittäjä voi itse sopia työterveyshuollon muista palveluista, joita Kela ei korvaa työterveyshuollon kustannuksina. Tällaisia ovat esim. työfysioterapeutin hieronta.

Puitesopimuksen kilpailutus on tehty yhteistyössä Euroopan sosiaalirahaston rahoittaman TyhyverkostoX / Palvelut -hankkeen kanssa. Lue lisää Puitesopimuskumppanit Itä-Uusimaa LOVIISAN LÄÄKÄASEMA ERGO PORVOON LÄÄKÄRIKESKUS Keski-Uusimaa AAVA ATTENDO DIAGNOS Länsi-Uusimaa FOLKHÄLSAN MEDIRIINA MEHILÄINEN">https://www.ttl.fi/tutkimushanke/tyhyverkostox-tyoterveytta-tyoturvallisuutta-tyohyvinvointia-verkostoituen-2015-2018/

Puitesopimukseen voi liittyä palauttamalla tämä lomake täytettynä valitulle palveluntarjoajalle tai olemalla suoraan yhteydessä palveluntarjoajaan.

Lomake:  false

 

Lisätietoa puitesopimuksen sisällöstä antaa:

Petri Ovaska
järjestäpäällikkö
Uudenmaan Yrittäjät ry
puh. 050 558 5674
s-posti:false

false

false

Puitesopimuskumppanit:


Itä-Uusimaa
LOVIISAN LÄÄKÄASEMA ERGO
PORVOON LÄÄKÄRIKESKUS

Keski-Uusimaa
AAVA
ATTENDO
DIAGNOS
 
Länsi-Uusimaa
FOLKHÄLSAN
MEDIRIINA
MEHILÄINEN