30.3.2017 klo 15:35
Uutinen

Y-treffit goes yrityskaupat

Vuoden alusta Uudellamaalla suosiota kerännyt Y-treffikonsepti palvelee nyt yrityskaupoissa ja omistajanvaihdoksissa koko Uudenmaan alueen yrittäjiä. Huhtikuun lopulla Tuusulassa järjestetään ensimmäiset yrityskauppoihin erikoistuneet Y-treffit.

Tapahtumassa voi tavata aikataulutetusti ne myyjät, ostajat tai asiantuntijat, joiden kanssa on itse halunnut tapaamisen sopia.

– Viime vuosien omistajanvaihdostilaisuuksissa kädet ovat nousseet rohkeasti, kun ollaan kysytty missä aikeissa kukakin on liikenteessä. Tässä tapahtumassa jokainen voi ennakkoon itse kertoa, mistä on kiinnostunut ja siten ohjata yhteydenottoja ja tapaamisten laatua, Uudenmaan Yrittäjien kehittämispäällikkö Kati Liikanen kertoo.

Tapahtuma on koko Uudenmaan alueen yhteinen. Osallistujia odotetaan niin isoista kaupungeista, ympäryskunnista kuin Itä- ja Länsi-Uudeltamaalta.

– Tuusulan Gustavelundiin on helppo tulla ja parkkipaikkojakin on mukavasti, Liikanen vinkkaa.

Tilaisuudessa yrityskauppoihin johdattaa Vuoden 2016 omistajanvaihdosasiantuntija toimitusjohtaja Juha Rantanen, Suomen Yrityskaupat Oy. Loppuaika käytetään tehokkaasti sovittuihin tapaamisiin.

Ilmoittautuminen on juuri avattu osoitteessa www.businessmaker.fi/omistajanvaihdostreffit .

Ilmoittaudu tapahtumaan 12.4. mennessä.