Etsi

Rantalainen Yhtiöt Get Together 2018 pääyhteistyökumppaniksi

Suomen Yrittäjien valtakunnallinen nuorten yrittäjien tapahtuma Get Together 2018 järjestetään tulevana vuonna Hyvinkäällä 24.-25.8.2018. Tapahtuman järjestäjäkumppanina on Uudenmaan Yrittäjät. Rantalainen Yhtiöt lähtee tapahtuman pääyhteistyökumppaniksi.

Tilaisuus kerää yli viisisataa nuorta yrittäjää eri puolelta Suomea verkostoitumaan, oppimaan uutta ja viihtymään.

- On hienoa olla tapahtuman pääyhteistyökumppani, sillä uskomme Rantalaisella kotimaisena perheyrityksenä vahvasti yrittäjyyteen ja nuoriin yrittäjiin. Tapahtuma on loistava väylä päästä kuulemaan nuoria yrittäjiä ja tarjota Rantalaisen näkökulmaa taloushallinnon puolelta, joka on myös tärkeä osa yrittäjän arkea, Anne Rantalainen sanoo.

Rantalainen Yhtiöt on Hyvinkäältä ponkaissut suurin perheomisteinen auktorisoitu taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Rantalainen palvelee 38 paikkakunnalla Etelä-Suomessa yli 500 koulutetun ammattilaisen asiantuntemuksella.

- On hienoa päästä esittelemään ensimmäisenä pääyhteistyökumppanina paikallinen, vaikuttava yritys. Hyvä taloudenhoito ja ennakoiminen ovat jokaisen yrityksen menestymisen kulmakiviä. Rantalainen Yhtiöt katsoo eteenpäin, eli samaan suuntaan nuorten yrittäjien kanssa, Uudenmaan Yrittäjien kehittämispäällikkö Kati Liikanen sanoo.

Entertainment as Business -teema kokoaa estradille nuoria musiikin ammattilaisia, elokuvan tekijöitä, tubettajia, bloggareita ja mediamoguleita kertomaan omasta alastaan ja yrittämisestä.

Lisätietoja:

Anne Rantalainen, Rantalainen Yhtiöt, , p. 040 530 6977
Kati Liikanen, Uudenmaan Yrittäjät,  , p. 050 370 3257