12.12.2017 klo 14:32
Uutinen

Uudenmaan Yrittäjät ja Yrityskummit käynnistävät yhteistyön

Yrittäjien ja Yrityskummien yhteistyön tavoitteena on parantaa yrittäjien toimintaedellytyksiä, lisätä yrityskummitoiminnan tunnettuutta ja edesauttaa alueen yleistä positiivista kehitystä.

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yhteistyön kautta Uudenmaan Yrittäjien jäsenet saavat käyttöönsä Yrityskummien osaamisen ja kokemuksen liiketoimintansa kehittämisessä ja mahdollisten haasteiden ratkaisemisessa.

– Uudenmaan Yrittäjät on alueellinen edunvalvoja ja välittävä verkosto, joka tarjoaa jäsenyrittäjilleen business-mahdollisuuksia, koulutusta ja tukea. Tämän kaltainen yhteistyö tukee Uudenmaan Yrittäjien strategiaa ja parantaa jäsenpalveluamme, toteaa Uudenmaan Yrittäjien järjestöpäällikkö Petri Ovaska.

Yhteistyön kautta Uudenmaan Yrittäjien kokeneet jäsenet ja seniorijäsenet voivat hakeutua mukaan kummitoimintaan ja antamaan omaa kokemustaan ja osaamispääomaansa muiden jäsenyrittäjien käyttöön.

Suomen Yrityskummit aktivoi kokeneita yrittäjiä, yritysjohtajia ja liike-elämän asiantuntijoita tarjoamaan osaamistaan ja kokemustaan vapaaehtoisesti ja veloituksetta yrittäjien ja pk-yritysten kehittämiseen. Lue lisää www.yrityskummit.fi

Uudenmaan Yrittäjät toimii alueellaan olevien pk-yritysten sekä niiden muodostamien jäsenyhdistysten alueorganisaationa, yrittäjä-, elinkeino- ja työnantajapoliittisena etujärjestönä sekä kontaktifoorumina yrittäjien ja eri sidosryhmien välillä. Lue lisää www.uudenmaanyrittajat.fi