13.12.2017 klo 13:46
Uutinen

Laurea-ammattikorkeakoulu Get Together 2018 pääkumppaniksi

Suomen Yrittäjien valtakunnallinen nuorten yrittäjien tapahtuma Get Together 2018 järjestetään tulevana vuonna Hyvinkäällä 24.-25.8.2018.

Tilaisuus kerää yli viisisataa nuorta yrittäjää eri puolelta Suomea verkostoitumaan, oppimaan uutta ja viihtymään. Tapahtuman järjestäjäkumppanina on Uudenmaan Yrittäjät.

Laurea-ammattikorkeakoulu lähtee tapahtuman pääyhteistyökumppaniksi.

– Yrittäjyys on tulevaisuudessa entistä useammin uravaihtoehto valmistuville opiskelijoille. Tästä syystä annamme kaikille opiskelijoille yrittäjyysvalmiuksia koulutusalasta riippumatta. Get Together on hyvä mahdollisuus avartaa näkökulmia ja ruokkia innovatiivisuutta. Molemmat ovat tärkeitä onnistuneen yrittäjäuran edellytyksiä, kertoo Laurean markkinointijohtaja Teemu Ylikoski.

Laurea on uusmaalainen monialainen ammattikorkeakoulu, jossa oppiminen ja työelämän palvelut kulkevat käsi kädessä. Opiskelijat oppivat alaansa ja kartuttavat verkostoaan työelämän aitojen toimeksiantojen kautta.

– Laurealaiset ovat yrittäjyyden ja yrittäjämäisen toimintatavan puolestapuhujia korkeakoulukentässä. Tekemisen kulttuuri näkyy työllistymisessä – yritykset ottavat laurealaiset töihin heti varmistumisen jälkeen, ellei jo ennen sitä. Esittelemme mielellämme laurealaisia nuorille yrittäjille, Uudenmaan Yrittäjien kehittämispäällikkö Kati Liikanen sanoo.

Entertainment as Business -teema kokoaa estradille nuoria musiikin ammattilaisia, elokuvan tekijöitä, tubettajia, bloggareita ja mediamoguleita kertomaan omasta alastaan ja yrittämisestä.

Lisätietoja:

Teemu Ylikoski, Laurea-ammattikorkeakoulu, teemu.ylikoski@laurea.fi, p. 040 555 3564

Kati Liikanen, Uudenmaan Yrittäjät, kati.liikanen@uudenmaanyrittajat.fi, p. 050 370 3257