Etsi

Järjestö

Pukkilan Yrittäjät, Mäntsälän Yrittäjät ja Hangon Yrittäjät loppusuoralla Vuoden paikallisyhdistykset -kisassa

Suomen Yrittäjien vuoden parhaat paikallisyhdistykset ja toimialajärjestö palkitaan perinteisesti alkuvuodesta. Vuoden 2017 finalisteiksi ylsivät Uudeltamaalta Hangon Yrittäjät, Mäntsälän Yrittäjät ja Pukkilan Yrittäjät.

Hangon Yrittäjät on ehdolla Vuoden tekijä -sarjassa, Pukkilan Yrittäjät sarjassa 1-100 jäsentä ja Mäntsälän Yrittäjät 200-500 jäsentä -sarjassa.

Vuoden tekijänä palkitaan yhdistys, jonka toimintamalli tai palvelu on lisännyt jäsenten saamaa hyötyä jäsenyydestä. Hangon Yrittäjät nosti Vuoden tekijä -finalistiksi maksuton Potkua Yrittäjyyteen -valmennus. Se koostuu kuudesta seminaarista, jotka on järjestetty yhteistyössä Hangon kansalaisopiston kanssa. Käytännönläheinen valmennus on kerännyt osallistujilta kiitosta, parantanut jäsenyritysten osaamista, lisännyt verkostoitumista ja auttanut löytämään keinoja ympärivuotiseen toimintaan Hangossa. Muut ehdokkaat sarjassa ovat Kangasniemen Yrittäjät, Kemin Yrittäjät, Lempäälän Yrittäjät ja Ylöjärven Yrittäjät.

Potkua Yrittäjyyteen -valmennus

Pukkilan Yrittäjät on ehdolla pienten yhdistysten sarjassa toistamiseen. Se on saanut kunnassaan elinkeinostrategian toteutumisarvioinnin esityslistoihin ja mainostolpan tien varteen. Uudet jäsenet kutsutaan tapahtumiin ilmaiseksi tutustumaan ja perinteinen Vuovauspäivä on kaikille avoin, toimien myös jäsenhankintana. Yhdistyksellä on aktiivinen "Pukkilan alueen yritystoiminta" Facebook-sivu, joka kokoaa alueen yritykset. Muut ehdokkaat sarjassa ovat Korpilahden Yrittäjät, Punkaharjun Yrittäjät, Savitaipaleen Yrittäjät ja Vimpelin Yrittäjät.

Pukkilan Yrittäjien sivut
Pukkilan alueen yritystoiminta! Facebookissa

Mäntsälän Yrittäjät tekee tiivistä yhteistyötä yrittäjille tärkeiden tieyhteyksien parantamiseksi sekä edistää yrittäjien tonttien rakennuskysymyksiä kunnan suuntaan. Yrittäjien verkostoitumista edistetään tapahtumissa - erityisen onnistunut oli kaikille yrittäjille avoimet grilli-ilta treffit, joiden onnistuminen näkyi mm. jäsenmäärän kasvuna. Muut ehdokkaat sarjassa 200-500 jäsentä ovat Jyvässeudun Yrittäjät, Kalajoen Yrittäjät, Kemin Yrittäjät ja Lempäälän Yrittäjät.

Mäntsälän Yrittäjien sivut
Mäntsälän Yrittäjät Facebookissa

Kilpailu ratkeaa Suomen Yrittäjien puheenjohtajien neuvottelupäivillä Helsingissä 3.-4.2.2018.

Tutustu Vuoden parhaat paikallisyhdistykset -sarjoihin ja finalisteihin täältä!