Etsi

KasvuOpen starttaa – tule mukaan

Kasvavan suosion saanut KasvuOpen käynnistyy jälleen alkuvuodesta. Nyt haetaan mukaan yrityksiä, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa osaavien sparraajien tukemana.

KasvuOpenin kasvuohjelmia eli Kasvupolkuja järjestetään aluekohtaisesti koko Suomessa - Uudellamaalla Itä-Uudeltamaalla, Keski-Uudeltamaalla ja Länsi-Uudeltamaalla kaikilla omansa. Lisäksi KasvuOpenista löytyy valtakunnallisia toimialakohtaisia polkuja.

Eri Kasvupoluilla on aina 2-3 sparrauspäivää eli Kiitorataa. Kiitoratapäivinä sparraajat eli myllärit haastavat, kyseenalaistavat ja auttavat yrityksiä näkemään uusia ratkaisuvaihtoehtoja ja antavat oman kontaktiverkostonsa käyttöösi – maksutta.

Yritykset pitävät esittäytyessään ns. hissipuheen eli muutaman minuutin pituisen pitchin, jossa oma liikeidea "myydään" muille, eli kerrotaan kiinnostavasti ja ytimekkäästi, mistä omassa toiminnassa on kyse. Kukin yritys tapaa päivän aikana viisi mylläriä, joiden kanssa omaa suunnitelmaa käydään luottamuksellisesti läpi. Kaikkiaan yritys tapaa siis kahden sparrauspäivän aikana 10 eri alan asiantuntijaa.

Kasvun Karnevaali

Kasvu Open on yhdistelmä sparrausta ja kilpailua. Prosessin aikana kasvunäkymiltään lupaavimmat yritykset etenevät Kasvupoluilta semifinaalien kautta valtakunnalliseen sparraukseen ja lopulta finaaliin. Valtakunnalliseen sparraukseen päässeiden yritysten joukosta valitaan parhaimmat kahdessa sarjassa, jo toimivien yritysten start again -sarjassa ja startup-sarjassa. Kumppanit ovat palkinneet parhaita yrityksiä jatkosparrauksin.

Miksi mukaan?

Yrityksen kasvusuunnitelma ratkaisee Kasvupolulle pääsyn ja siellä menestymisen. Tärkeimpiä painotettavia asioita ovat kasvun nälkä, kasvupotentiaali, skaalautuvuus, uskottavuus, ajankohtaisuus, omintakeisuus ja yrityksen kyky vaikuttaa markkinaansa.

Sparrauksista saat kullanarvoisia vinkkejä liiketoimintasi kehittämiseen. Osallistumalla et menetä mitään, mutta hyödyt takuulla uusien oivallusten ja yhteistyöverkostojen muodossa. Kasvun ohjelma pistää liikkeelle: huomaat asettavasi päivämääriä kehityksen askelille.

Kasvun kansanliike

Kasvu Open on syntynyt halusta auttaa yrityksiä ja edistää kasvua virallisten rakenteiden ulkopuolella tai niiden parhaita piirteitä yhdistellen, “Kasvun kansanliikkeenä”.  Vähitellen useat tahot, kuten Finnvera, Nordea, Tekes ja Sitra, ovat tulleet mukaan antaen taloudellisen tuen, osaamisensa ja asiantuntijaverkostonsa. Kaikki asiantuntijat ovat mukana ilman erillistä korvausta.

 

Hae mukaan:

Uusi Kasvu Open kausi 2018 on avattu. Ilmoittaudu ja tavoittele paikkaasi 15 alueellisen sparrattavan joukossa www.kasvuopen.fi/kasvupolut

Tutustu lisää:

KasvuOpenin avoimet aloituspäivät järjestetään Järvenpäässä 23.1.2018 ja Lohjalla 9.2.2018 osana Kasvun Kiertuetta. Varaa paikkasi kuulemaan kasvun herättelijöitä ja asiantuntijoita nyt! www.kasvuopen.fi/kasvupolut