Etsi

Järjestö

Pukkilan Yrittäjät, Pornaisten Yrittäjät, Mäntsälän Yrittäjät ja Lohjan Yrittäjät ovat vuoden 2017 parhaat paikallisyhdistykset Uudellamaalla

Uudenmaan Yrittäjät palkitsi vuoden 2017 parhaina paikallisyhdistyksinään Pukkilan Yrittäjät, Pornaisten Yrittäjät, Mäntsälän Yrittäjät ja Lohjan Yrittäjät. Valinta tehdään vuosittain jäsenmääriin perustuvissa sarjoissa. Tunnustukset julkistettiin Suomen Yrittäjien puheenjohtajapäivillä Helsingissä 3.2.2018.

Pukkilan Yrittäjät on pienen paikkakunnan monitoimija

Sarjan alle 100 jäsenyritystä voitto meni Pukkilaan. Pukkilan Yrittäjät on saanut kunnassaan elinkeinostrategian toteutumisarvioinnin esityslistoihin ja mainostolpan tien varteen. Uudet jäsenet kutsutaan tapahtumiin ilmaiseksi tutustumaan ja perinteinen Vuovauspäivä on kaikille avoin, toimien myös jäsenhankintana. Yhdistyksellä on aktiivinen "Pukkilan alueen yritystoiminta" Facebook-sivu, joka kokoaa alueen yritykset.

Pornaisten Yrittäjät satsaa nuoriin ja näkyvyyteen

Sarjan 100-199 jäsentä paras yhdistys oli Pornaisten Yrittäjät. Yhdistys on rakentanut yhdessä kunnan toimijoiden kanssa pornaislaisen nuorten työllistämistuen ja eri kouluasteet huomiovan yrittäjyyskasvatusyhteistyön. Aamukahveilla, syys- ja kevätkokouksissa sekä eri tapahtumissa kuten Pornaisten Messuilla tai safaripäivässä jäsenyrittäjät voivat verkostoitua erittäin hyvin. Pornaisten Yrittäjät näkyy kunnassa positiivisena toimijana ja kunnan elävöittäjänä tuottamalla palveluhakemiston joka toinen vuosi ja järjestämällä ilotulituksen.

Mäntsälän Yrittäjät kehittää yrittäjäystävällisiä käytäntöjä

Sarja 200-500 jäsenyritystä voiton vei Mäntsälän Yrittäjät. Se tekee tiivistä yhteistyötä yrittäjille tärkeiden tieyhteyksien parantamiseksi sekä edistää yrittäjien tonttien rakennuskysymyksiä kunnan suuntaan. Kunnan ja kehittämisyhtiön kanssa saadaan julkiset toimijat käyttämään yrittäjäystävällisiä toimintatapoja, viimeksi parannettiin kunnan hankinnoista viestimistä. Yrittäjien verkostoitumista edistetään tapahtumissa - erityisen onnistunut oli kaikille yrittäjille avoimet grilli-ilta treffit, joiden onnistuminen näkyi mm. jäsenmäärän kasvuna.

Lohjan Yrittäjät on alueensa vaikuttaja

Suurimpien yhdistysten, yli 500 jäsenyritystä, sarjan voittaja on Lohjan Yrittäjät. Se on perinteinen, aktiivinen yrittäjäyhdistys. Hallituksen toimikunnat laventavat toimintaa käytännönläheisesti. Lohjan Yrittäjät veti vuonna 2017 kolmen yhdistyksen vaikuttamistyötä kaupungin suuntaan ja järjestää mm. vuosittaisen hankintaseminaarin. Viime vuosina yrittäjien keskinäistä verkostoimista on kasvatettu mm. yrittäjätreffeillä, -lounailla ja -aamiaisilla ja koulutustilaisuuksissa esittäytymiskierroksilla. Lohjan Yrittäjien toiminnassa on huomioitu jäsenyrittäjien moninaisuus ja eri ikäiset yritykset.