Etsi

Järjestö

Uudenmaan Yrittäjät sai kahdeksan edustajaa Suomen Yrittäjien valiokuntiin

Suomen Yrittäjien hallituksen kokouksessa 16.1.2018 valittiin Uudenmaan Yrittäjien toimialueen yrittäjiä useisiin eri valiokuntiin ja verkostojen johtoryhmiin.

Energia- ja ympäristövaliokuntaan valittiin Johan Holma Porvoosta ja Ville Sihvo Järvenpäästä. Energia- ja ympäristövaliokunta toimii edunvalvonnan tukena energia- ja ympäristöpolitiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Keskeisiä valiokunnassa käsiteltäviä teemoja ovat energia- ja ympäristöpolitiikka, kiertotalouteen ja jätehuoltoon liittyvät asiat sekä ympäristölupien sujuvoittaminen.

Kansainvälisyysvaliokunnan asiantuntijajäseneksi valittiin Petri Graeffe Järvenpäästä. Kansainvälisyysvaliokunta toimii edunvalvonnan tukena yritysten kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Valiokunta käsittelee järjestön kansainväliseen yhteistyöhön liittyviä kysymyksiä.

Kaupan ja palveluiden valiokuntaan valittiin Jarkko Gorski Järvenpäästä. Kaupan ja palveluiden valiokunta toimii edunvalvonnan tukea toimialaan liittyvissä kysymyksissä. Valiokunta tekee yhteistyötä Kaupan liiton kanssa.

Ruotsinkielisen verkoston johtoryhmän jäseniksi valittiin Jan-Erik Chydenius Hangosta ja Birgitta Palmqvist Porvoosta. Ruotsinkielinen verkoston yhdistää ruotsinkielisiä yrittäjiä ympäri maata eri toimialoilta ja kokoluokista. Verkoston tavoitteena on edistää järjestön ruotsinkielisiä jäsenpalveluja ja vahvistaa ruotsinkielisten yrittäjien vertaisverkostoa.

Yksinyrittäjäverkoston johtoryhmään valittiin Mari Ståhls Loviisasta. Yksinyrittäjäverkosto yhdistää yksinyrittäjiä ympäri maata eri toimialoita. Verkoston tavoitteena on edistää yksinyrittäjien jäsenpalveluja, vahvistaa vertaisverkostoja ja toimia edunvalvonnan tukena yksinyrittäjiä koskevissa asioissa.

Tarkastusvaliokuntaan valittiin Eero Kokko Mäntsälästä.

Työmarkkinavaltuuskunnassa jatkaa Juhani Hyry Lohjalta.