Etsi

Myynti

Myynnin pelko on konkurssin alku!

Moni kantaa mukanaan täysin vääriä mielikuvia siitä millaisia myyjät ovat ja millainen hyvän myyjän pitäisi olla. Myynti-iltamat vastaa juuri tähän tarpeeseen.

Myynti-iltamat -kiertue jakaa myyntioppia ilmaiseksi yrittäjille Keravalla

Vuosina 2016 ja 2017 Markkinointi-iltamat -kiertue sai yrittäjät liikkeelle kuulemaan asiaa markkinoinnista. Yli 7000 yrittäjää tai yrittäjäksi aikovaa kerääntyi 46 tapahtumaan ympäri Suomen. Syksyllä 2018 iltamat saavat jatkoa toisella, vielä tärkeämmällä teemalla.  Uudenmaan Yrittäjät tuo Myynti-iltamat 13.9.2018 Keravalle yhdessä Keudan ja Keuken kanssa.

Tutkimuksesta toiseen myyjä keikkuu arvostetuimpien ammattien listan häntäpäässä. Yksi jos toinenkin meistä vakuuttaa olevansa huono myyjä eikä suin surminkaan voisi kuvitella  tekevänsä sellaista työtä elääkseen. Silti myyjän työ ratkaisee yrityksen menestyksen.  Ilman heitä työt loppuisivat isolta joukolta ammattilaisia. Yrittäjän kohdalla tilanne on erityisen kinkkinen, sillä myyjän palkkaaminen on monelle mahdotonta. Siispä yrittäjän täytyy itse tarttua härkää sarvista ja ryhtyä myyjäksi, vaikka kuinka pelottaisi. Myynnin pelko on nimittäin konkurssin alku.

Moni kantaa mukanaan täysin vääriä mielikuvia siitä millaisia myyjät ovat ja millainen hyvän myyjän pitäisi olla. Ne luovat sitten pelkotiloja, jotka heikentävät tehokkaasti onnistumisen mahdollisuuksia tai jopa estävät ihmistä edes yrittämästä. Mm. näitä vääriä ajatuksia iltamissa kitketään, lupaa tapahtuman järjestäjä ja myyntikuiskaaja Pasi Rautio.

Kun uskallusta ja osaamista puuttuu, ihminen kaipaa ulkopuolista tukea. Hän kaipaa käytännön ohjeita ja positiivista kannustamista. Raution mukaan juuri tätä on luvassa  kolmen tunnin verran per paikkakunta.

Myyntiosaamisvaje ja koulutuksen tarve nousee säännöllisesti esille jäsenyrittäjiemme keskuudessa. Myynti-iltamat vastaa juuri tähän tarpeeseen ja on hienoa, että voimme yhdessä kumppaniemme Keudan ja Keuken kanssa mahdollistaa tällaisen tapahtuman toteuttamisen, iloitsee Uudenmaan Yrittäjien järjestöpäällikkö Petri Ovaska.

Myynti-iltamat on osallistujille ilmainen ja kaikille avoin tapahtuma. Keravan iltamien järjestelyistä vastaavat Uudenmaan Yrittäjät, Keuda ja Keuke, sekä valtakunnalliset kumppanit Vakuutusyhtiö Fennia, Työeläkeyhtiö Elo sekä Millpoint Oy.

Lisätietoja:

www.uudenmaanyrittajat.fi Kati Liikanen, 050 370 3257

www.myynti-iltamat.fi Pasi Rautio, 0400 300 385,