31.1.2019 klo 10:01
Uutinen

Y-treffeiltä kontakteja – välittävä verkosto tarjoaa tilaisuuksia

Edunvalvonta- ja vaikuttamistyön ohessa Uudenmaan Yrittäjien tehtävä on edistää yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja yritysten välistä yhteistyötä. Vuosille 2017-2021 määritelty alueellinen strategia on nimeltään ”Välittävä verkosto”.

Yritykset ja ihmiset tarvitsevat verkostoja kasvaakseen, oppiakseen ja voidakseen hyvin. Välittävänä verkostona tarjoamme tilaisuuksia, joissa yrittäjillä on mahdollisuus kertoa omasta toiminnastaan sekä kuulla toisten yritystoiminnasta, luoda uusia kontakteja, yhteistyökumppanuuksia ja bisnestä. Yleisesti tiedämme, että kauppaa ei synny ilman myyjää ja ostajaa, ja parhaisiin tuloksiin pääsemme keskittymällä tekemään sitä, mitä osaamme parhaiten.

Verkostoitumisaamiaiset digi- ja kv-teemalla kuorrutettuna

Vuoden 2019 tapahtumienne pääteemoina ovat digitaalisuus ja kansainvälistyminen. Olemme rakentaneet myös Y-treffit – verkostoitumisaamiaisemme teeman ympärille. Toteutamme Y-treffiaamiaiset BusinessMaker-työkalulla, jossa yrittäjä rekisteröityy ohjelmaan kerran, kertoo lyhyesti yrityksen toiminnasta ja mahdollisista kumppanuustarpeistaan. Rekisteröidyttyään yrittäjä voi ilmoittautua yhteen, tai vaikka kaikkiin viiteen kevään aamiaistapahtumaan yhdellä napin painalluksella.

Tilaisuuksissa on varattu aikaa vapaaseen verkostoitumiseen rennosti aamiaisen lomassa. Parhaiten tilaisuuksiin voi valmistautua vilkaisemalla ohjelmasta jo etukäteen myös muiden ilmoittautuneiden esittelyt. Verkostoitumisen lisäksi kerromme tilaisuuksissa, millaista apua tarjoamme yritysten kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin.

Kevään 2019 Y-treffit klo 7.30-9.30:
26.2. Jokela
14.3. Siuntio
2.4. Askola
9.4. Inkoo
16.4. Karkkila

Rekisteröidy ja ilmoittaudu mukaan! Tapahtumat ovat maksuttomia ja tarjoamme osallistujille runsaat ja maukkaat aamiaiset verkostoitumisen ohessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: sanna.sassi@yrittajat.fi