Etsi

Yrittäjyys

Ehdota yrittäjyyskasvatusstipendin saajaa

Kuka on edistänyt yrittäjyyskasvatusta kuluvana lukuvuotena erityisen hyvin? Ehkä hän on toiminut äänitorvena, puurtanut taustalla tai saanut esimerkillään puhallettua koko kouluun uuden innostuksen yrittäjyyskasvatukseen? Ehdota palkinnon saajaa 10.6.2019 mennessä.

Uudenmaan Yrittäjät myöntää vuosittain stipendin ansioituneelle yrittäjyyskasvattajalle. Se on arvostettu muistaminen hyvin tehdystä työstä.

Yrittäjyyskasvatusstipendin saaja julkistetaan ja se luovutetaan Yrittäjän päivänä 5.9. 2019.

Viime vuonna Uudenmaan Yrittäjien Yrittäjyyskasvatusstipendin sai kirkkonummelalaisen Veikkolan koulun rehtori Jussi Roms. Aiempina vuosina tunnustuksia ovat saaneet niin kunnan, yhdistysten, koulujen kuin tutkimustahojen edustajat.

Stipendin saajaa voi ehdottaa kuka tahansa. Kerro, kenelle muistaminen mielestäsi kuuluu ja perustele ehdotuksesi seikkaperäisesti ja vapaamuotoisesti. Perusteluissa voi tuoda esiin, mitä ehdotettava henkilö/taho on tehnyt ja saanut aikaan sekä toiminnan laajuus. Ehdottaa voi myös jo aiemmin ehdotettua henkilöä/tahoa, jos hän ei ole tunnustusta saanut ja ansiot ovat edelleen ajankohtaiset. Stipendin saajan valitsee Uudenmaan Yrittäjien hallitus.

Ehdota stipendin saajaa viimeistään 10.6.2019 sähköpostitse .