Etsi

Järjestö

Omat tiedot ajan tasalle - jäsenasioiden hoitajan vinkit

Parhaan hyödyn järjestöstä saat, kun jäsentietosi ovat tiptop -kunnossa. Näin juuri sinua hyödyttävät viestit löytävät sinulle. Tutustu nopeasti myös kaikkiin sähköisiin palveluihimme.

TUTUSTU SUOMEN YRITTÄJIEN PALVELUIHIN ⟩

TUTUSTU UUDENMAAN YRITTÄJIEN PALVELUIHIN ⟩

Liittyessäsi yrittäjäjärjestöön sinulta on kysytty perustiedot sinusta ja yrityksestäsi. Voit muuttaa ja täydentää omia tietojasi internetissä. Pyydä päivityslinkki omien tietojen muuttamista varten täältä. Suosittelen, että istahdat hetkeksi ja käyt täydentämässä tietosi heti. Samalla huomaat, mitkä palveluistamme tai uutiskirjeistämme vaativat lisäpyynnön sinulta.

Laskutus

Voit valita laskun siinä muodossa kuin haluat. Suosittelen verkkolaskua. Voit tarvittaessa vaihtaa laskutusosoitteen.

Yrittäjän tiedot

Tietoja sinusta ja yrityksestäsi käytetään palvelujen parantamiseen ja kohdentamiseen. Kohdennamme jonkin verran viestejä esimerkiksi yrittäjän tai yrityksen iän mukaan.

Yrityksen lisätiedot

Synergia on Suomen Yrittäjien yrityshakemisto. Siihen kuuluminen ei maksa mitään erikseen, vaan se on Suomen Yrittäjien jäsenien jäsenetu. Tutustu Synergiaan täältä

Koska tietosi Synergiassa näkyvät kaikille, tulee sinun ensin itse sallia yrityksesi tietojen näkyvyys erikseen omien jäsentietojesi hallinnan kautta. Sen jälkeen voit luoda ja täydentää tietojasi Synergiassa.  

PYYDÄ PÄIVITYSLINKKI OMIEN TIETOJEN MUUTOSTIETOLOMAKKEESEEN ⟩

Jäsenasioissa kuten yhteystietojen päivittämisessä ja laskuasioissa voit olla aina yhteydessä suoraan minuun. Autan mielelläni!

Liisa Mustonen, tai  ja p.010 231 3055

 

Kuka olen?

Hoidan Uudenmaan Yrittäjien paikallisyhdistysten puolesta jäsenrekisteriä ja jäsenten laskutusasioita. Olen usein se, jonka kanssa juttelet kuulumisia, kun muutat yhteystietojasi, yrityksesi yhtiömuotoa tai tilaat rinnakkaiskorttia yrityksen toiselle omistajalle.  

Toimistokoira Selma on toimiston ilmapiirinjohtaja ja huolehtii myös taukojen pitämisestä.