Etsi

Emergency banner

Kunta

Julkiset hankinnat - yhteistyötä ja rahaa

Kuntien hankinnoissa pyörii merkittävät rahavirrat. - Kyllä yrittäjien kannattaa katsastaa, mitä palveluita kunnat yrittäjiltä ostavat. Ostosummat ovat suuria ja lisäksi kunnat ovat yleensä luotettavia maksajia, Uudenmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Petri Graeffe sanoo.

Uudenmaan Yrittäjien hankintaneuvoja Sanna Meronen-Vilenius kouluttaa ja antaa perusneuvontaa hankinnoista yrittäjille ja hankintayksiköille.

- Syksyn aikana järjestämme useita koulutus- ja infotilaisuuksia yhdessä kumppaneiden, kuten kuntien, Novagon ja Mercellin kanssa.

Meronen-Vilenius saattaa eri toimijoita yhteen ja luo edellytyksiä vuoropuheluun.

- Kahden vuoden aikana olen tavannut lähes kaikkien uusmaalaisten kuntien toimijoita. Uskallan sanoa, että minulla alkaa olla aika hyvä käsitys kentästä. Useissa kunnissa on tehty ja tehdään parhaillaan hankintalinjauksia ja kehitetään julkisia hankintoja, Uudenmaan Yrittäjien hankintaneuvoja Sanna Meronen-Vilenius sanoo.

Hankintaneuvojan toiminta on osa valtakunnallista hankintaneuvonnan pilotointia.

Onko sinulla kysyttävää hankinnoista? Ota yhteyttä! Tavoitat Sannan parhaiten puhelimitse tai sähköpostilla. Sanna Meronen-Vilenius, puh. 050 567 9233

Mercell hankintavahtipalvelu jäsenetuhintaan

Hankintavahti on julkisten hankintojen asiantuntijan, Mercell:n www.mercell.fi sähköinen palvelu, jonka avulla saat yrittäjänä tietoosi kiinnostavat tarjouspyynnöt ja muuta toimialasi markkinatietoa. Palvelu koostuu sähköpostiuutiskirjeestä sekä tiedoista hankintatietokannassa.

Palvelun tarkoituksena on varmistaa, että saat yrittäjänä oikeaa tietoa oikeaan aikaan ja auttaa sinua tarjouksen laatimisessa ja markkinoiden tuntemisessa.

Palvelun hinta UY:n jäsenelle on 19,50€/kk (norm. 29€) + alv. Sopimus on voimassa 12kk. Ensimmäinen maksu laskutetaan kuukauden kuluttua palvelun käytön aloittamisesta.

Kokeile hankintavahtia viikon ajan maksutta: https://www.mercell.com/fi-fi/hankinta/62863050/hankintavahti.aspx