Etsi

Järjestö

Varaa syksyysi aikaa verkostoitua!

Tämän vuoden Yrittäjän päivän tilaisuuksien tarjonta näyttää huimalta jo nyt. Moni yhdistys on avannut ovensa myös naapureille, vähintään pilke silmäkulmassa.

Harvoin etukäteen voi sanoa, milloin ja missä se syntyy, paras liikekumppanuus ja paras asiakkuus. Jotain henkilökohtaista siihen usein liittyy. Ehkä sitä tunnistaa toisessa yrittäjässä samat toimintatavat ja saman motivaation, jotka itseä ohjaavat.

Yrittäjäjärjestön syksy on pullollaan tapahtumia, joissa on helppo etsiä asiakkuuksia ja kumppanuuksia tosi tarkoituksella tai pilke silmäkulmassa. Lähde liikkeelle viimeistään Yrittäjän päivän tilaisuuksiin, joita löytyy ympäri Uuttamaata!

Yrittäjän päivän tapahtumia Uudellamaalla

Porvoossa Esko Valtaoja avartaa maailmankuvaamme ja kertoo, kuinka Tulevaisuus on jotain aivan muuta kuin luulet. Valtaojan luennon jälkeen nostetaan malja yrittäjyydelle ja nautitaan pientä iltapalaa. Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille yrittäjille.

Hyvinkäällä Red Carpetin järjestämä verkostoitumistapahtuma kokoaa yrittäjiä useammasta yhdistyksestä jo elokuun lopussa 30.8. Tapahtuma on maksullinen. Yrittäjän päivänä yrittäjäyhdistykset järjestävät Red Carpet -jatkot Hotel Sveitsissä. Leffana on Olen suomalainen, lippuja on rajoitetusti. Jatkojenjatkot Sveitsin Snacksissä. Kaikki yrittäjät ovat tervetulleita.

Inkoossa yrittäjät kokoontuvat lounastamaan kolmen ruokalajin lounaan. Lounasvieraana on Tom Pöysti, joka puhuu pistää asenteita kuntoon ja viivalle aiheenaan Tekemisen riemu ja tuska. Lounaalta suunnataan muutamalle yritysvierailulle kaupungin edustajien kanssa.  

Raaseporissa on ohjelmaa aamusta iltaan. Aamiaistilaisuudessa paneelikeskustelun aiheena on ”Työhuone Raaseporissa - bisnestä globaalisti”. Nordea järjestää lounaan jäsenyrittäjille. Iltapäivällä käydään Pyöreän pöydän keskustelu, jossa koulujen, kaupungin ja yrittäjäyhdistyksien edustajat pohtivat, miten kuntaa voidaan boostata. Päivän päätteeksi kokoonnutaan cocktail-tilaisuuteen kaupungintalolle. Musiikin ja minglailun lomassa Kaj Kunnas puhuu positiivisuudesta.

Paikallisyhdistykset palailevat paraikaa lomakaudelta ja tapahtumatiedot täydentyvät kaiken aikaa. Lisää tapahtumia ja tarkat ilmoittautumisohjeet ja tapahtumatiedot löydät paikallisyhdistysten ja Uudenmaan Yrittäjien verkkosivuilta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!