Etsi

Järjestö

Haluatko yrittäjäpäättäjäksi? Lähde ehdolle Uudenmaan Yrittäjien hallitukseen!

Haluatko päästä vaikuttamaan yrittäjien asioihin ja kehittämään Uudenmaan Yrittäjien toimintaa? Ilmoittaudu ehdolle puheenjohtajistoomme tai hallituksemme jäseneksi. Haluamme joukkoomme osaavimmat vaikuttajat jäsenistöstämme – oletko se sinä?

Uudenmaan Yrittäjät hakee hallituksen jäseniä ja sitä kautta kolmea varapuheenjohtajaa luotsaamaan toimintaansa eteenpäin vuodeksi 2020. Valittavien henkilöiden tulee olla jäsenenä jossakin Uudenmaan Yrittäjien paikallisyhdistyksessä. Uudenmaan Yrittäjän puheenjohtajakausi on kaksivuotinen ja puheenjohtajana jatkaa Markku Aalto.

Hallitus kokoontuu noin yhdeksän kertaa vuodessa. Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää asioihin paneutumista kokousten ulkopuolella ja mahdollisuutta sähköiseen yhteydenpitoon kokousten välillä. Tehtävästä ei makseta korvauksia, mutta matkakulut korvataan.

Tehtävä on hieno näköalapaikka ja mahdollisuus vaikuttaa Uudenmaan Yrittäjien toimintaan yrittäjyyden hyväksi. Tehtäviin haetaan sitoutuneita luottamushenkilöitä.

Hallituksen jäsenten ja varapuheenjohtajien kausi on yksi vuosi kerrallaan.

Valinnan ja tehtävien alkamisen aikataulu

Mahdollisuus ilmoittautua ehdokkaaksi Uudenmaan Yrittäjien hallitukseen ja varapuheenjohtajaksi alkaa 1.9.2019. Lue ehdokkaaksi ilmoittautumisesta lisää täältä.

Ilmoittautumisten ensimmäinen vaihe päättyy 1.10., minkä jälkeen julkaistaan kaikki Uudenmaan Yrittäjien hallitukseen siihen mennessä ehdolle ilmoittautuneet UY:n verkkosivuilla. Tämän jälkeen verkkosivuilla julkaistaan uusia ehdokkaita sitä mukaa, kuin ehdokastietoja saadaan. Hallitusehdokkaat voivat tulla esittäytymään Uudenmaan Yrittäjien paikallisyhdistysten aluepalavereihin marraskuun alkupuolella.

Uudenmaan Yrittäjien syyskokous valitsee yhdistyksen hallituksen jäsenet 27.11.2019 klo 18 Scandic Järvenpäässä. Ehdokkaaksi voi ilmoittautua 27.11. syyskokoukseen asti. On myös mahdollista asettua ehdokkaaksi ainoastaan syyskokouksessa normaalin kokouskäytännön mukaisesti. Äänivaltaa Uudenmaan Yrittäjien syyskokouksessa käyttävät paikallisyhdistysten asettamat syyskokousedustajat.

Valitun hallituksen järjestäytymiskokous on jo to 12.12.2019. Varapuheenjohtajat valitaan hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallituksen jäsenistä. Hallituskausi alkaa virallisesti 1.1.2020.

Lisätiedot:

Uudenmaan Yrittäjät, puheenjohtaja Markku Aalto, p. 040 500 6046

Uudenmaan Yrittäjät, toimitusjohtaja Petri Graeffe, p. 040 547 3388