Etsi

Emergency banner

Kunta

Uusi opas kaupankäyntiin julkisen sektorin kanssa

Suomen Yrittäjät on julkaissut hankintaoppaan yrittäjälle ja yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita käymään kauppaa julkisen sektorin kanssa. Yrityksille bisnestä hankinnoista -opas auttaa yrittäjän alkuun, kertoo perusasiat ja antaa vinkit tarjouspyynnön jättämiseksi.

 - Mikäli sinua kiinnostavat julkiset hankinnat, joissa on Suomessa 35 miljardin euron markkinat, suosittelen lämpimästi Yrittäjien hankintaoppaan lataamista. Opas antaa tiiviissä paketissa hyvän kuvan julkisten hankintojen perusasioista. Kun perusasiat ovat kunnossa, on hyvä tarjota omia laadukkaita tuotteitaan tai palvelujaan, Uudenmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Petri Graeffe sanoo.

Oppaassa käydään läpi, mistä tarjouspyynnöt löytyvät ja mikä merkitys hinnalla on kilpailutuksen voittajan valinnassa.  Yritykselle bisnestä hankinnoista -opas sopii hyvin sellaiselle yrittäjälle, joka ei ole vielä tarjonnut julkiselle puolelle.  

- Yrittäjän oma aktiivisuus on tärkeää, eli kannustan tutustumaan ennakkoluulottomasti oppaaseen. Jos kysymyksiä herää, olkaa minuun yhteydessä! Lisäksi kannattaa osallistua Uudenmaan Yrittäjien järjestämiin koulutuksiin ja tilaisuuksiin julkisista hankinnoista, Uudenmaan Yrittäjien hankintaneuvoja Sanna-Meronen Vilenius sanoo.

Uudenmaan Yrittäjät järjestää koulutusta hankintojen kilpailutusjärjestelmistä

Tiedätkö mikä on HILMA? Uudenmaan Yrittäjät järjestää perjantai-aamuna 15.11. Järvenpäässä koulutuksen julkisten hankintojen sähköisistä kilpailutusjärjestelmistä ja niiden käyttöönotosta. Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu sellaisille yrittäjille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet julkisten hankintojen kilpailutuksiin tai joilla kokemusta niihin osallistumisesta on vielä vähän. Aamun aikana jokainen pääsee opastetusti tutustumaan netistä löytyviin julkisten hankintojen kanaviin ja Mercellin hakuvahtipalveluun. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki tilaisuuteen ovat tulossa Uudenmaan Yrittäjien tapahtumakalenteriin pian.

 

Hankintaneuvoja Sanna Meronen-Vilenius, , puh. 050 567 9233

Lataa Lisää bisnestä julkisista hankinnoista -opas tästä >>

Hankintaneuvonta Uudellamaalla >>